Populiariausi 4-os savaitės telefonai

Prasidėjus naujai savaitei vėl patikriname, kokiais telefonais labiausiai domėjosi „GSMArena“ tinklapio lankytojai. Priminsime, kad šis populiariausių telefonų topas sudaromas ne pagal telefonų gerumą, o tiesiog pagal peržiūrų skaičių. Toks topas leidžia suprasti, kas dabar domina pirkėjus ir yra „ant bangos“.

Žmonės vis nenustoja domėtis „Xiaomi“ telefonais, o to rezultatas net 5 kompanijos telefonai Top 10. Dvi pirmos vietos irgi okupuotos „Xiaomi“ produkcijos. Pirmoje vietoje matome „Redmi Note 7“, o antroje „Redmi Note 7 Pro“. Abu telefonai per savaitę savo pozicijų nepakeitė. Trečioje vietoje matome „Samsung Galaxy A7“, telefonas pakilo iš 5 pozicijos.

Šios savaitė tope tik viena reali naujiena – „Honor View 20“, telefonas aštuntas. Dešimtoje vietoje matome sugrįžimą – „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“.

Xiaomi Redmi Note 7
Xiaomi Redmi Note 7 Pro
Samsung Galaxy A7 (2018)
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Huawei Y9 (2019)
RANK: 5

WAS: 6

specs gallery

Xiaomi Pocophone F1
RANK: 6

WAS: 7

specs review

Samsung Galaxy S8
RANK: 7

WAS: 8

specs review

Honor View 20
RANK: 8

NEW IN

specs review

Huawei nova 4
RANK: 9

WAS: 9

specs gallery

Xiaomi Redmi Note 5 Pro

9 Komentarai

  1. AqTrap parašė:

    Manau jog Honor V20 bus sekantis mano tlf.

  2. AqTrap parašė:

    Na, OnePlus 6T atrodo tikrai per brangus, tą prasme jis nevertas tokios kainos jau. Jis nebėra flagmanų žudikas. Mix 3 nesirinksiu vien dėl to išslenkiamo dizaino. Kodėl? Nes turi tik 3200mAh baterija kuomet naudoja 6.39 colių ekraną. Tam, kad būtų plonesnis jie sumažino baterija, nes mechanizmas prideda storio.

    Honor View 20 (Huawei) is arriving in three colors – Red, Blue, and Black. The 6/128 GB variant costs CNY2,999 ($435), while the 8/128 GB option is CNY3,499 ($510). The Moschino version comes with 8 GB RAM and 256 GB storage and costs CNY3,999 ($580), but it does not have the fancy black panel.

    Šį tikrai galima vadinti flagmanų žudiku ir tiesa sakant to pačio OnePlus žudikas. Praktiškai viskuom geresnis. Vienintelis dalykas tik, kad IPS ekranas.

    The Xiaomi Redmi Note 7 price in China starts at 999 yuan (Rs. 10,500)($150) for the 3GB RAM/32GB storage version while the 4GB RAM/64GB of storage version is priced at 1199 (Rs. 12,400)($176). On the other hand, there is also a 6GB RAM with 64GB storage version which is currently priced at 1399 yuan (Rs. 14,500)($205).

    Na, o jeigu nori grynai biudžetinį tai niekas jam neprilygsta. 205 doleriai už 6GB 64GB, SD660, 4000mAh, greitas krovimas (QC4) , palaiko SD kortele (iki 256GB), Corning Gorilla Glass 5, Android 9.0, 48MP kamera (aišku nereikia tikėtis kaip flagmanų ir skiriasi nuo V20, Nova 4, skirtingi čia, bet manau, kad niekas geriau nefotografuos negu šis šioje kainų kategorijoje), na dar reikia paminėti jog ir dizainas geras.

    Na, o pats turiu OnePlus 3T, nors performance užtenka tačiau norėčiau atsinaujinti dėl kitų dalykų. Visų pirmą mano baterija jau sunkiai laiko, dažnai tenka krauti, 64GB tikrai per mažai man, pastoviai tenka valyti ko nenorėčiau, tiek 5.5 colių ekranas per mažas, tarkim V20 bus tik puse cm aukštesnis ir pora mm platesnis tačiau vos ne 1 coliu didesnis, taip pat ir kamera geresnė (neskaitant jog šią truputį apgadinau tai nlb kažkas aiškiai ir matosi, nors fiziškai iš išorės nesimato jog būtų pažeistas). Taip pat ir dizainas patinka, dabartinis toks senukas jau atrodo, pilkas. Ai, ir V20 palaiko 960FPS filmavimą (nors nžn ar kažkur reikšmingai panaudosiu, bet vis vien pasižaisti įdomu būtų :D). Na ir turi TOF 3D Stereo kamera, kas yra labai nauja telefonuose, berods vienintelis kas turi be šių Huawei tai OPPO.

    Ai, ir kaina. Kolkas jų nėra dėl to parduotuvėse kainos daug aukštesnės, kuomet pradės nrml pardavinėt tuomet bus galima nusipirkti už nurodyta kaina.

  3. Povilas parašė:

    Dar kita menesi iseis redmi 7 pro/redmi X, neaisku kaip vadinsis, naudos Sony sensoriu (imx586), toki pati koki naudoja honor view 20, o del kokybes sunku pasakyt ar bus geriau ar prasciau. Nedvejociau ir imciau mix2s, jei jis butu kokio 19.5:9 santykio, dabar man 18:9 biski ne taip ziurisi.. Mix 3 baterija tikrai mazoka, bet vistiek juos reikia kasdiena kraut, tai koks skirtumas. Dar nusimato Mi9, poco f2 atskleidimas, tik data nepaskelbta. Cameros sensorius taip pat tas pats sony zadamas montuoti abiejuose irenginiuose iskaitant ir atnaujinta MIX 3S.

  4. FuZe parašė:

    Kiek iš Xiaomi tai komplektacijoje nerasit QC4, nebent nuo 2019 pradės dėti, nes deda į dežutes QC3 pakrovėja, kurio aišku irgi per akis. Įdomu ar tikrai tas QC4 20% greitesnis i.t.t. neteko prasiguglint labai..

  5. AqTrap parašė:

    Aš nesuprantu kaip dar į naujus telefonus galima dėti Micro USB. Yra nemažai gerų biudžetinių telefonų tačiau dažnai jie naudoja tą seną jungtį. Didžiausia problema su jais būdavo tai jog išklerdavo tiek USB jungtis, tiek pačiame telefone, perėjus prie USB Type-C, viskas išsisprendė.

  6. eveholt245 parašė:

    Honor 9x must be the part of this best week smartphones.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.