„Porsche Design“ ir „AGON by AOC“ pristato naują žaidimų monitorių „PD27S“

„Porsche Design“ ir „AGON by AOC“ pristato naują žaidimų monitorių PD27S
Apdovanojimus pelnęs dizainas, pritaikytas ir žaidimams

Štutgartas / Amsterdamas, 2022 m. rugpjūčio 22 d. – Išskirtinio dizaino prekės ženklas „Porsche Design“ ir „AGON by AOC“ – vienas iš pirmaujančių pasaulyje žaidimų monitorių1 ir IT priedų prekės ženklų – kartu pristato „Porsche Design AOC AGON PRO PD27S“ – 68,6 cm/27 colių aukščiausios klasės žaidimų monitorių, kurio dizainą įkvėpė „Porsche“ sportinio automobilio elementai. PD27S pasižymi 165 Hz atnaujinimo dažniu, padidintu iki 170 Hz, 1 ms „Grey-To-Grey“ (GtG) atsako laiku, „DisplayHDR 400″ sertifikatu ir plačia spalvų gama, todėl PD27S yra tiesiog sportinio automobilio atitikmuo. PD27S sujungia įspūdingą, švarų ir funkcionalų dizainą su aukšto lygio technologijomis, suteikiančiomis naudotojui pasitenkinimą bet kokiu atveju, pradedant kasdienėmis užduotimis, baigiant naudojimu verslui, pramogomis ir didelio našumo žaidimais.

„Šiuo metu plečiame savo portfolioį, kurį sukūrėme kartu su „Porsche Design“, nauju modeliu. Turėdamas tą pačią funkcinę ir meninę dizaino platformą kaip ir šiais metais pristatytas PD32M, PD27S siūlo pagrindines žaidimų funkcijas stilingoje pakuotėje“,- sako Štefanas Zomeris, Pasaulinis TPV rinkodaros vadovas.

Remdamasi sėkminga partneryste su aukščiausios klasės monitorių prekės ženklu „AGON by AOC“, „Porsche Design“ vėl siūlo sportinių automobilių įkvėptą dizainą žaidimų pramonei. 2022 m. gavęs „iF Design Award“ ir „Red Dot Award: Porsche Design“ „AOC AGON PRO PD27S“ sulaukė didelio kritikų pripažinimo, o jo našumas ir technologinių inovacijų lygis yra ne mažiau įspūdingi nei dizainas“, – sako Rolandas Heileris, „Porsche Design“ vyriausiasis dizaineris.

Apdovanojimus pelnęs dizainas
PD27S pasižymi nepriekaištingu funkciniu dizainu kaip ir balandžio mėnesį pristatytas 32 colių PD32M. PD27S pelnė „iF Design Award 2022″ ir „Red Dot Award: Produkto Dizainas 2022″ apdovanojimus. Kad galėtų intensyviai ir ilgai žaisti, žaidėjai turi pasikliauti savo tvirta ir patikima žaidimų įranga. Pagrindinis PD27S patrauklumas – tai smėliaspalvio aliuminio liejimo stovas su tvirta, funkcionalia konstrukcija ir unikalia forma, primenančia sportinio automobilio vairą ir ratų stipinus. Švarus, racionalaus dizaino PD27S korpuso galinėje dalyje ir šonuose yra kūginių paviršių, atitinkančių funkcinį vidinių komponentų išdėstymą. Metalinio tinklelio intarpuose – panašiuose į automobilio oro aušinimo angas – įrengti garsiakalbiai kairėje ir dešinėje prietaiso pusėje. Šios sekcijos netiesiogiai apšviestos pritaikomu RGB apšvietimu („Light FX“), kad padidintų dinamiškumą ir sustiprintų pasinėrimą. Ergonomiško stovo dėka PD27S gali būti orientuotas į ašį, 150 mm aukštį, taip pat reguliuojamas pakreipimas ir pasukimas.

Pažangiausios technologijos
Išskirtinis PD27S dizainas ir išskirtinė „AGON by AOC“ ekranų patirtis užtikrina įspūdingas funkcijas ambicingiems žaidėjams. „Porsche Design AOC AGON PRO PD27S“ turi plokščią IPS (AAS) skydelį, užtikrinantį didelį spalvų tikslumą ir plačią spalvų gamą. Dėl 10 bitų IPS skydelio ryškaus ir gyvo spalvų atkūrimo PD27S apima 95 proc. DCI-P3 gamos ir 99 proc. sRGB gamos, todėl jis puikiai atlieka visas spalvoms svarbias užduotis. Spalvų sprogimą „DisplayHDR 400″ sertifikuotame PD27S dar labiau sustiprina ekrano gebėjimas dekoduoti ir atkurti didelio dinaminio diapazono turinį filmuose, vaizdo įrašuose ir žaidimuose, kad būtų rodomi tikroviški vaizdai.

Dėl ryškios QHD raiškos (2560×1440) 27 colių įstrižainės PD27S pasižymi dideliu pikselių tankiu (109 ppi), kuris puikiai tinka kasdieniam darbui. QHD raiška taip pat yra pagrindinis ambicingų žaidėjų pasirinkimas, kad būtų galima lengvai pasiekti aukštą kadrų spartą ir ryškumą tuo pačiu metu. 165 Hz / 170 Hz atnaujinimo dažnis ir 1 ms GtG atsako laikas užtikrina sklandų judėjimą sparčiuose žaidimuose, praktiškai be jokių vaiduoklių. Dėl „Adaptive-Sync“ technologijos PD27S palaiko kintamą atnaujinimo dažnį, todėl pašalinami tokie artefaktai kaip trūkčiojimas ir užstrigimas.

Kasdien pasiruošęs lenktynėms
PD27S yra ne tik žaidimų monitorius, bet ir aukštos klasės universalus monitorius. Monitoriuje įrengtas 4 prievadų USB 3.2 šakotuvas, todėl išorinius įrenginius, tokius kaip klaviatūros, pelės ar išoriniai diskai, galima prijungti greitai ir lengvai, sumažinant kabelių spūstį ir suteikiant kiekvienam stalui švarų ir funkcionalų išdėstymą. Garso ir vaizdo įspūdžiams papildyti PD27S turi du 5 W garsiakalbius, patobulintus DTS, kurie užtikrina aiškų ir sodrų garsą.

Kad primintų naudotojams apie savo paveldą, monitorius pasitiks naudotojus animuotu paleidimo logotipu. Norint sureguliuoti įvairius nustatymus, įskaitant spalvų režimus ar žaidimų režimus, ekrano meniu taip pat yra unikalaus dizaino. Prie monitoriaus pridedama USB atmintinė, kurioje yra naudotojo vadovai ir susijusi programinė įranga.

„Porsche Design AOC AGON PRO PD27S“ jau galima įsigyti „Porsche Design“ parduotuvėse, specializuotose mažmenininkų parduotuvėse, internetu www.porsche-design.com ir pasirinktose internetinėse parduotuvėse už gamintojo nustatytą kainą – 499 EUR.

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.