„Porsche Design“ ir AOC pristato „Porsche Design“ sukurtą „AOC AGON PD27″

„Porsche Design“ ir AOC pristato „Porsche Design“ sukurtą „AOC AGON PD27″

Žaidimo patirtis bet kokiems iššūkiams

Štutgartas/Amsterdamas, 2020 m. lapkričio 10 d. – išskirtinio gyvenimo būdo prekės ženklas „Porsche Design“ ir žaidimų monitorių rinkos lyderė AOC bendromis pastangomis pristato pirmąjį „Porsche Design“ „AOC AGON“ žaidimų monitorių. 27 colių (68,58 cm) „PD27″ leidžia pasijusti tarsi vairuojant tikrą lenktyninį automobilį: didelio oktaninio skaičiaus specifikacijos (27 colių, QHD panelė, 240 Hz atsinaujinimo dažnis, 0,5 ms MPRT atsako laikas), glotnus, akį traukiantis varžybų dvasios įkvėptas dizainas ir funkcijų įvairovė kasdienei patirčiai bei ilgoms žaidimų valandoms. Dar iki oficialaus pristatymo šis įspūdingo dizaino monitorius gavo „Red Dot Award 2020″ apdovanojimą.

Puikios savybės be kompromisų stiliui

Elektroninės sportinės varžybos yra ne tik prieinamas, bet ir įtraukiantis užsiėmimas, o pati konkurencija yra išties nuožmi. Tiek pradedantieji, tiek ir įgudę žaidėjai sutaria dėl vieno – aukštos kokybės kompiuterinė įranga yra pagrindinis sėkmės veiksnys. Kaip ir lenktynininkas, iš anksto numatantis, kaip geriausiai įveikti sudėtingą trasos posūkį, taip ir žaidėjas prie ekrano turi greitai reaguoti ir priimti sprendimą per kelias milisekundes. Kiekvienos įrangos dalies veikimas yra vienodai svarbus ir gali nulemti varžybų baigtį. Todėl „Porsche Design“, pasinaudodama automobilių sporto DNR ir suvienydama savo jėgas su AOC, sukūrė aukštos kokybės monitorių būtent tiems žaidėjams, kurie siekia pergalės.

„„Porsche Design“ „AOC AGON PD27″ linijiškas, puristinis dizainas, tobulai suvienijantis formą ir funkcionalumą, yra idealus prekės ženklo DNR ir gilios dizaino filosofijos įkūnijimas. Naujasis monitorius su moderniausiomis „AOC AGON“ technologijomis sukurtas optimalių rezultatų siekiantiems žaidėjams, kurie nepripažįsta jokių kompromisų stiliui,“ – sako „Porsche Design“ vyriausiasis dizaineris Roland Heiler.

„Didžiuojamės galėdami pristatyti pirmąjį mūsų naujos partnerystės su „Porsche Design“ rezultatą – „Porsche Design“ „AOC AGON PD27″ monitorių. Įrodyta AOC patirtis monitorių technologijose puikiai dera su „Porsche Design“ ypatingu požiūriu į dizainą. Viso pasaulio žaidėjai galės džiaugtis ne tik puikiu dizainu, bet ir išskirtinėmis savybėmis,“ – sako „AOC Europe“ rinkodaros ir verslo valdymo direktorius Stefan Sommer.


Monitoriaus dizainui išskirtinumo suteikia sidabro spalvos stovo elementas, atkartojantis lenktyninio automobilio apsauginio karkaso formą. Kaip ir lenktyniniame automobilyje, jo funkcija yra užtikrinti vartotojui stabilumą, patvarumą ir ištvermę užliejus adrenalino bangai. Ištikimas „Porsche Design“ dizaino filosofijai ir sugebėjimui elegantiškai sujungti stilių ir eksploatacines savybes, „PD27″ gali projektuoti savo logotipus ant stalo skirtingomis spalvomis, o monitoriaus galinis apšvietimas suteikia žaidimo aplinkai daugiau išskirtinumo.

Aukštesnė pavara

„PD27″ sukurtas ambicingiausiems elektroninių sportinių varžybų dalyviams ir profesionaliems elektroninio sporto entuziastams visame pasaulyje. Jame vaizdas matomas QHD raiška (2560×1440), o monitorius išvysto 240 Hz atnaujinimo dažnį – tai puikus derinys reikliems žaidėjams. „PD27″ suteiktas „VESA DisplayHDR 400″ sertifikatas, užtikrinantis ryškias ir tikroviškas spalvas, platų dinaminį diapazoną, leidžiantį naudotojui pasinerti į tikroviškai sumodeliuotą pasaulį. Be to, labai glaudus 1000R išlinkio spindulys (1 m) tarsi kapsulė apjuosia naudotoją, o tai ypatingai simuliacinių lenktynių bendruomenę džiuginanti ypatybė.

240 Hz atnaujinimo dažnis sumažina vaizdo išsiliejimą, o 1 ms GtG ir 0,5 ms MPRT pikselių reagavimo greitis užtikrina aiškų, nesidvejinantį vaizdą. „AMD FreeSync Premium Pro“ technologija leidžia naudotojui žaisti sklandžiai, nesiblaškant. Net 550 nitų VA panelės ryškumas užtikrina netrikdomą žaidimo eigą bet kokio apšvietimo sąlygomis.

Žaidėjo sėkmės valdymas

„PD27″ yra su belaide (IR) centrinio valdymo pultą atkartojančios formos klaviatūra, kurioje lengvai galima atlikti monitoriaus ir žaidimo nuostatas. Išsiilgusiems šešių cilindrų opozicinių variklių lenktynių gausmo patiks 5 W stereo garsiakalbiai su DTS garso sistema. Kuriant kasdienį funkcionalumą, monitoriuje įdiegtas 4 jungčių USB 3.2 koncentratorius, 2x HDMI 2.0 ir 2x DisplayPort 1.4 įvestys.

„Porsche Design“ „AOC AGON PD27″ bus galima įsigyti jau 2020 m. lapkričio viduryje „Porsche Design“ parduotuvėse, specializuotose mažmeninės prekybos parduotuvėse ir internetu www.porsche-design.com ir pasirinktoje parduotuvėje už 799,00 eurų rekomenduojamą mažmeninės prekybos kainą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.