Portal 2 nukeliamas, Half-Life 2 tęsinys negreitai

Pirmasis Portal žaidimas pasirodė kaip Orange Box pakuotės dalis, tačiau šis susilaukė tokios didelės sėkmės ir susidomėjimo, kad Valve ruošia savarankišką žaidimo dalį. Tiesa, ji pasirodys kiek vėliau, nei buvo planuota.

Valve iš pradžių planavo, kad savarankiškas Portal 2 žaidimas pasieks PC, Xbox 360 ir PlayStation 3 platformas kitų metų vasario pradžioje, tačiau dėl to, jog nori pilnai užbaigti visus darbus, žaidimą pristatys tik balandžio pabaigoje. Kompanija prašo nepanikuoti fanų ir tikina, kad tai yra pats trumpiausias atidėjimas Valve istorijoje ir kito tikrai nebus.

Epinės Half-Life šaudyklės kūrėjai taip pat buvo paklausti, ar pasirodys naujas šios serijos žaidimas tiesiog žinomas Half-Life 2: Episode Three vardu. Valve ir toliau gūžčioja pečiais ir sako, kad žaidėjams turėtų būti malonu, kad nereikėjo laukti papildomų šešerių metų ir jie galėjo pasimėgauti dvejais kiek ankščiau pasirodžiusiais epizodais.

8 Komentarai

  1. Storasis parašė:

    Metu metus zmones su nekantrumu laukia zaidimo, kuri poto pereis per 6 valandas 🙂

  2. SB parašė:

    Storasis, butų vietoje Epizodų paleidę Half-Life 3 ir viskas. Būtų ir pasirodęs kažkur 2010-2011, kaip tik po 6 metų nuo antrojo. O dabar gavom du epizodus, laukiame trečiojo.

  3. Storasis parašė:

    Valve sukisho 20 ar kiek ten milijonu vien i Source varikliuka , nesolidu – iseina sekanti Half Life dalis , o grafinis variklis tas pats. Paleidineti visokius epizodus ir modus kaip Portal zymiai geresnis sumanymas

  4. SB parašė:

    Kad jie kazkaip ilgai viska kuria, nesuprantamas man ten tas ju kurimas, o tas Half-Life 2, ir jo Epizodai, nera sedevrai, ar labai isblizginti. Galejo per 6 metus as nezinau, Half-Life 3 ir Half-Life 4 sukurt.

  5. Povilas parašė:

    bet patobulintas source variklis visai neblogai ziurisi pvz L4D2. gera istorija nera lengva sukurt, beto jie dirba ne tik prie half-life serijos, nors, siaip keistai kad tiek laiko jokiu ziniu apie trecia epizoda nera, gali but kad tobulina source varikliuka, ir bus nemazai naujoviu. siaip sukurt gera produkta reikia kokiu 2-3 metu.

  6. simsim parašė:

    nebutinai 2-3 . jei studija didele tai gali ir greiciau. as kaip isivaizduoju valve nera mazas developeris, bet turi daug projektu, tai galbut tiem half laifam is tiesu ir nepakanka resursu greitai kurti + jie turbut supranta, kad kas jau tiek pralauke, palauks ir ilgiau ir vstiek pirks zaidima.

  7. newdiamond parašė:

    valve matyt gyvena siuo metu labiau is kitu projektu nei zaidimu kurimo…

    ka jie paskutiniu metu isleido ? palyginti su activision, take2, ea tai – NIEKO.

  8. pureass parašė:

    storasis Valve sukiso 45mil i source varikliuka, bet atsipirko jis 10teriopai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.