„PowerColor“ vaizdo plokščių pardavimai krito apie 60 %

TUL korporacija valdo „PowerColor“ prekių ženklą ir pardavinėja AMD „Radeon“ vaizdo plokštes. Kripto valiutų karštinės metu visi džiaugėsi neįtikėtinais pardavimais, bet bangai atslūgus dar iki šiol nenorima susitaikyti su realybe ir kainos dar tikrai turi potencialo leistis.

Pasirodžiusi skaidrė puikiai atskleidžia, kaip stipriai buvo išaugę pardavimai, o dabar jie grįžo į normalias vėžes. Kovas buvo geriausias mėnuo, kai buvo parduota vaizdo plokščių už maždaug 42 mln. USD (1,318,159,000 NTD), birželio mėnesį pardavimai susitraukė iki 13.2 mln. USD. Nesunku pastebėti, kad vaizdo plokščių paklausa yra stipriai smukusi. Jei skaičiuoti ketvirčius, tai antrame ketvirtyje „Powercolor“ pardavė 58.4 % mažiau vaizdo plokščių arba tiksliau būtų pasakyti, gavo mažiau pajamų, nes skaidrėje matome sugeneruotas įplaukas, o ne parduotų vaizdo plokščių kiekį.

„Radeon“ vaizdo plokštės yra puikios, kai kalbama apie kripto valiutų kasimą. Kai kalba pasisuka apie žaidimus tikrą konkurenciją „GeForce“ vaizdo plokštėms realiai sudaro RX 580 vaizdo plokštės (GTX 1060 vs RX 580). Aukštame spartos segmente savo sėkmės „Vega“ grafikos akseleratoriai nesulaukė. Kaip viskas atrodys nusistovėjus kripto valiutų rinkai dar pažiūrėsime.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.