Prancūzija jau priėmė sprendimą – bauda Google

Vakar mes rašėme, jog Facebook ir Google susilaukia priekaištų iš Europos Sąjungos valstybių, tuo tarpu Prancūzijos duomenų apsaugos ir laisvių apsaugos komisija nusprendė skirti 100 tūkstančių eurų baudą kompanijai Google.

Kaip pranešė vienas iš Prancūzijos valdžios atstovų, bauda interneto gigantui Google skirta už tai, kad ji neteisėtai rinko duomenis, pažeidė ES gyventojų teisę į asmeninių duomenų saugumą ir visa tai patalpino į savo paslaugą Street View.

Galime priminti, kad pretenzijas šiuo metu kelia ir Airija bei Didžioji Britanija. Google neva braunasi į ES gyventojų asmeninį gyvenimą, padeda vagišiams. Nors Street View leidžia pašalinti netinkamas nuotraukos, Prancūzijos valdžia kompanijai vis tiek skyrė minėtą baudą.

1 Komentaras

  1. PonasKlebonas parašė:

    Prancūzus pačius reiktų nubaust nes jie berečiuoti, juostuoti iškrypėliai važinėjantys pežais , o street view tikrai labai puikus dalykas pats nevieną valandą praleidau naršydamas įvairių usa miestų gatves(tikrai nežiūrėjau prie kurio namo stovi ferari kad galėčiau nuknist)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.