Prancūzijoje taip pat siūloma atsisakyti IE

Mes rašėme, jog Vokietijos valdžia rekomendavo savo piliečiams nenaudoti programinės įrangos giganto Microsoft plėtojamos naršyklės Internet Explorer. Šiandien pranešama, kad tą patį siūlo ir Prancūzija.

Kaip ir Vokietijos atveju, Prancūzijos valdžia sunerimo dėl Internet Explorer interneto naršyklėje rastos spragos, kuri praėjusių metų pabaigoje leido įsilaužti į Google sistemas, kas sukėlė pavojų interneto vartotojams. Microsoft teigia, kad naršyklės atsisakyti nereikėtų, tad kompanija tiesiog visiems pataria įsirašyti naujausią aštuntos kartos versiją ir saugumo lygį pakelti iki maksimalaus.

Vartotojai, kurie vis dar naudoja šeštąją versiją ir nenori kitos, patariama taip pat saugumo lygį pakelti iki aukščiausio, tačiau primygtinai reikalaujama įsidiegti naujausią naršyklės versiją. Vokietijos ir Prancūzijos valdžia, tuo tarpu, į tai žiūri skeptiškai ir siūlo pasirinkti kitą naršyklę – FireFox, Chrome, Safari ar Opera.

5 Komentarai

  1. kiks parašė:

    OO Europoj pagaliau suprantama kas yra kas:) šaunu.

  2. Runonce parašė:

    Nematau kuom saugiau su mozilla ar chrome:(….Jeigu kas sugeba naudodami IE8 dasirasyt viena registra registruos,tam kad blokeris defoult butu visada yjungtas,ir po to pasidarius xml y jy susikelti visus kenkejiskus saitus,tam kad jie butu blokuojami….tai manau tie zmogai tikrai supranta kad ie8 lygiai toks saugus,kaip ir mozilla su ad bloker plius;)….o visa ta mesla y xml faila galima rasti cia http://adblockrules.org/download.php?send …..chujoviem sokejam,ir pautai maiso:D

  3. inDex parašė:

    Runonce, prie ko cia AdBlocker`is? Jei yra pazeidziamumas narsykleje daryk tu ka nori su AdBlocker`iu nepades…..

  4. Runonce parašė:

    Pazeidziamumo spragu yra visose narsyklese…jokiu isimtinumu nera…prisiminkim atlikta hackeriu turnyriuka…nei vienos narsykles nebuvo nepazeidziamos….tingiu cia beprasmiskai mygtukus maigyt,nera tikslo kazkam kazka yrodinet..

  5. Ambient parašė:

    sutinku su Runonce, nepazeidziamu narsykliu nera, tik skirtumas tas kad prie kurios ilgiau isilauzimas uztruks. O cia, kad pradejo Prancuzai su Vokieciais sukauti, tai dar toli grazu ne viskas.. juk turim laisve kas norim ta ir naudojam 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.