Pranešama apie „AOC AGON AG322QC4″

AOC praneša apie pirmąjį AGON monitorių su
AMD Radeon™ FreeSync™ ir VESA DisplayHDR™ 400

Amsterdamas, 2018 m. balandžio 18 d. – Monitorių bendrovė AOC didžiuojasi, galėdama pranešti apie naują narį AGON aukščiausios kokybės žaidimams skirtų monitorių šeimoje, tai – AOC AGON AG322QC4, siūlantis įspūdingus žaidimo vaizdus, su VESA DisplayHDR™ 400 reikalavimus atitinkančia, trijose pusėse berėme 31.5 colių įstrižainės VA panele, itin ryškiaQuad HD (2560×1440 pikselių) skiriamąja geba, 16:9 kraštinių santykiu, giliu ir tamsiu 2000:1 statinio kontrasto santykiu, 4 ms GtG atsako laiku, apjungtu su Radeon™ FreeSync™ 2 palaikymu. Visa tai užtikrina sklandžios žaidimo eigos potyrį aukščiausiu konkurenciniu lygiu.

AOC AGON AG322QC4″ – AGON šeimos naujasis narys, palaikantis DisplayHDR 400 ir „Radeon FreeSync 2″

DisplayHDR 400 ir „Radeon FreeSync 2“
„AG322QC4″ monitorius turi naujausias monitorių technologijas, kurios atkuria tikroviškus vaizdus ir suteikia sklandžiausios žaidimo eigos potyrį, tai – „VESA DisplayHDR 400“ ir „Radeon FreeSync 2„. VESA HDR400 specifikacijos užtikrina didžiausią 400 cd/m² ryškumą, patobulintus juodos spalvos lygius, aukštesnę spalvų gamą ir daugiau bitų turintį spalvos gylį, leidžiančius atkurti aukšto dinaminio diapazono (HDR) vaizdus.

Siekiant žaidimo potyrio be trūkčiojimo ir vaizdo plyšinėjimų, „AMD Radeon FreeSync 2″ technologija yra patobulinta savo pirmtako „FreeSync“ versija, ir toliau palaikanti kintamą atsinaujinimo dažnį (suderinant monitoriaus atsinaujinimo dažnį su grafikos procesoriaus (GPU) kadravimo dažniu). „FreeSync 2″ taiko griežtesnius apribojimus (pvz.: yra privalomas žemo kadrų dažnio kompensavimas, didesnė spalvų erdvė) ir pasižymi HDR su mažesne uždelsimo trukme, nei įprastuose HDR monitoriuose.

Įspūdinga ir įtraukianti išorė
Elegantiškas „AG322QC4″ monitorius, atnaujinta tamsiai juodos spalvos apdaila, pasižymi 31.5 colių įstrižainės VA (Vertikalaus išlyginimo) panelės 1800R išlinkiu. Šis agresyvus 1800 mm spindulio išlinkis apsupa naudotoją, apimdamas jo periferinį regėjimą ir suteikdamas įtikinamą pasinėrimą. Išlenktame ekrane akys daugiau ar mažiau vienodu atstumu matys kiekvieną ekrano panelės kampą beveik statmenai, o tai panaikina bet kokį vaizdo iškreipimą, kontrasto ir spalvų poslinkį, kuriuos sukelia pasviręs kampas.

Sklandi žaidimo eiga naujai
„AG322QC4″ monitoriaus VA panelė gali pasigirti QHD (2560×1440 pikselių) raiška, kuri garantuoja ilgaamžiškuką žaidėjams dar daugeliui metų. QHD raiška yra geriausias tarpinis variantas šiandienos žaidėjams, nes ji leidžia atkurti keturis kartus išsamesnius vaizdus, nei 720p raiška, ir skirtingai nuo 4K raiškos, su ja dabartinės vidutinės ir aukščiausios klasės grafikos procesoriai (GPU) gali lengvai palaikyti aukštą kadrų dažnį daugumoje žaidimų. „AG322QC4″ monitoriaus VA panelė taip pat teikia plačius žiūrėjimo kampus, palyginamus su IPS panele.

Rungtyniaujantys žaidėjai bus patenkinti agresyviomis „AG322QC4″ monitoriaus specifikacijomis. 144 Hz atsinaujinimo dažnis ir 4 ms GtG atsako laikas kartu panaikina judesio susiliejimo efektus ir suteikia žaidėjams daug geresnį vizualinį atgalinį ryšį greito tempo, įtemptuose žaidimuose. „AOC Low Input Lag“ režimas dar labiau pagerina monitoriaus reagavimą. Šiuo režimu vaizdo signalas apeina daugelį vaizdo apdorojimo procesų, kuriuos atlieka monitoriaus elektronika, todėl veiksmai, atliekami įvesties įrenginiais (klaviatūra ar pelyte) daug greičiau paverčiami vaizdais.

Prisitaiko prie jūsų žaidimo
AOC žino apie nedideles smulkmenas, kurias vertina žaidėjai. „AOC Game Mode“ režimo išankstiniai nustatymai, norint greitesnio reagavimo ir aiškesnių vaizdų, siūlo individualiai pritaikytus nustatymus skirtingiems žanrams kaip Pirmojo asmens šaudyklėms („FPS“), Lenktynėms („Racing“) ar Realaus laiko strategijoms („RTS“). Dar daugiau, naudotojai taip pat gali savo individualius išankstinius nustatymus išsaugoti. Naudodamiesi pridėtu laidiniu nuotoliniu OSD valdikliu („QuickSwitch“), naudotojai lengvai gali pereiti tarp šių nustatymų. „AOC Shadow Control“ funkcija žaidėjams leidžia valdyti OSD ekrano šešėlio lygius, pašviesinti tamsias sritis ar patamsinti šviesias ar „išplautas“ sritis, kad nepaisant nieko jie matytų vaizdų kontūrus kaip įmanoma ryškiau.

„AOC Ergo Base“ stovas teikia plačias aukščio, pakreipimo ir pasukimo reguliavimo galimybes, leidžiančias optimaliai nustatyti ergonomišką monitoriaus padėtį. Žaidėjai gali prijungti savo ausines, naudodami garso išvesties ir mikrofono įvesties jungtis, o nenaudojant, pakabinti jas ant „AG322QC4″ ištraukiamo ausinių laikiklio. Monitoriaus du USB 3.0 prievadai, įmontuotas kabelių valdymo sprendimas ir nešimui skirta rankena suteikia praktiškumo. LED apšvietimas yra monitoriaus korpuso apačioje ir nugaroje, todėl norėdami didesnio individualaus pritaikymo, žaidėjai gali rinktis tarp raudono, žalio ar mėlyno apšvietimo, turinčio tris intensyvumo lygius.

Tikimasi, kad „AOC AGON AG322QC4 monitorius bus galima įsigyti nuo 2018 m. birželio už 599 €, gamintojo siūlomą prekybos kainą.

8 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Labai neblogas. Bent jau atrodo.

  2. Dna parašė:

    Atrodo gerai bet hdr standartas prasciausias ‘VESA DisplayHDR 400″ 400 cd/m2 kai tuo tarpu high endas yra „VESA DisplayHDR 1000“ 1000 cd/m2

    • IFeelYou parašė:

      Klausimas kiek iš to HDR naudos. Kol kas tai kaip iš katės pieno. Bug’ų milijonas ir tiek.

      • Minde parašė:

        Labiau problema ta, kad kai zaidimo kurejai bando supportinti HDR, jie dar kita spalvu them’a uzdeda, kad HDR labiau matytusi 😀 ta prasme daznai ir sudarko. Cia speju manageriai is virsaus toki suda nuleidzia, kad ju zaidimas ant HDR „geriau atrodytu“. Zaidimams shooteriams gali ir trukdyti tas HDR, nes saule akins ir nieko nematysi 🙂 bet filmams tai super, tik reikia gauti video medziaga su HDR’u

        Tiesa, pas kai kuriuos telikus ziauriai uzkyla input lagas su HDR’u, ziauriai. Ten su plansete zaisti buvo neimanoma (yra tokiu video). Tai tas turetu (bent is dalies) galioti ir monikams, aisku, kartos tobuleja, bet vistiek

  3. Raijmiss parašė:

    Kaip 32colių monitoriui tai velniški skaičiai. Pagaliau pradėjo tobulinti monitorius 🙂 buvo gerokai apmirusi jų technologijos ir pasiūla kuri siūlė daugiausiai 1080p raišką

  4. ZBalsas parašė:

    Noriu šito apžvalgai 😀

  5. BC00 parašė:

    Dabar, kai VESA prikepė savo standartų desktop marketui, viskas, kas žemiau 1000 nitsų kaip ir nebesiskaito fake HDR. Tačiau 400 nitsų ir dabartiniai non HDR certified modeliai drąsiai užryškina. Minimum 600 nitsų turėtų būti kažkokiam ryškesniam potyriui, kadangi su HDR600 atisranda ir normalesnis pritemdymo išpildymas + 90 % DCI-P3 paletės.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.