„Prey“ naudota „Denuvo“ apsauga krito per 10 dienų

Dar visai neseniai „Denuvo“ buvo visų piratų siaubas, nes apsaugoti žaidimai būdavo sunkiai nulaužiami. O tai labai patiko žaidimus kuriančioms kompanijoms, nes norint išbandyti žaidimą privalėjai jį pirkti.

Bet pastaruoju metu „Denuvo“ apsaugos raktas randamas gan greitai. Pavyzdžiui, visai neseniai išleistas „Prey“ būtent su tokia apsauga atsilaikė tik 10 dienų. Tai, žinoma, nėra šios apsaugos nulaužimo greičio rekordas, bet faktas, kad „Denuvo“ atsilaiko tik apie 10 dienų kelia šios apsaugos reikalingumo klausimą.

Nepaisant to, kad „Denuvo“ būna nulaužta, žaidimų kūrimų kompanijos ir toliau ją naudoja. Bet taip elgiasi ne visi, „Bethesda“ pasielgė kitaip. Vos nulaužus „DOOM“, „Denuvo“ apsaugos buvo atsisakyta.

11 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    keistas mastymas (bent jau viesai). Jeigu sustabdai pirata, reiskias jis nueis i parduotuve ir nusipirks shity game uz 60 eur :D:D:D

  2. neblogai parašė:

    Neužmirškim, kad tai yra ne tik apsauga paleidžiant žaidimą, bet veikianti visą laiką ir apkraunanti procesorių. Yra išbandyta, kad Denovo sumažina žaidimo veikimo greitį apie 7%. Taigi jei Denovo nulaužta (ne apeita)- bet leidėjai jos iš žaidimo nepašalina- tuomet piratinė versija veikia greičiau.

  3. samanius1124 parašė:

    o prie ko cia 3dm? 😀
    prey nulauze baldmanas, o dabar dar ir cpy

  4. Guja parašė:

    Dishonored 2 dar nenulaužia-vieni sako jog vis dar blogai optimizuotas,kiti kad dar ne visi DLC išėje..

  5. Pievius parašė:

    Įdomiai čia gaunasi su paskutiniu sakiniu. „… „Bethesda“ pasielgė kitaip. Vos nulaužus „DOOM“, „Denuvo“ apsaugos buvo atsisakyta.“ Kad ir atsisakė, tačiau kaip leidėjas leido Arkane Studios naudoti „Denuvo“ apsaugą. Aišku galėjo būti jau per vėlu atsisakyti „Devuno“ siekiant nenutolinti išleidimo.

    P.s. Mano galva išvis galėtų kokią minimalią apsaugą integruoti arba išvis jokios ir viskas, nes bet kokią apsaugą atsiras kas nulauš.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.