Prie Apple kaltintojų prisidėjo ir S3 Graphics

Mikroprocesorius ir lustų rinkinius gaminančiai kompanijai VIA vis dar priklausantis S3 Graphics vaizdo posistemių padalinys, kuris netrukus visiškai priklausys taivaniečiams HTC, padavė į teismą Apple dėl dviejų kompanijai priklausančių patentų.

S3 Graphics teigia, kad jos du patentus pažeidžia praktiškai visi Apple gaminiai. Mes kalbame ne tik apie mobilius įrenginius, kaip iPhone išmaniuosius telefonus, iPad planšetinius kompiuterius ir iPod Touch grotuvus, tačiau ir stalinius ir nešiojamuosius Apple Mac bei Macbook kompiuterius atitinkamai.

Šis teismo ieškinys, kuris, kaip ir visi, reikalauja Apple produktų pardavimo draudimo JAV ir kompensacijos už pažeistus patentus, nėra iškilęs iš niekur. VIA ir HTC jau ir taip kariauja su Apple, taigi į teisminę kovą įvėlė ir vieną iš savo padalinių.

3 Komentarai

  1. alpinestar parašė:

    Suraitys tuoj obuolį man atrodo. 🙂

  2. simple parašė:

    Nereikia jų visiškai \"suraityti\", bet išmalt dantis nepamaišytu, gal tada pradėtu galvoti prieš mėtydami vaikiškus ieškinius.

  3. Putulis parašė:

    Bet vistiek Apple ir toliau sekmingai gyvuos, kad ir kaip ten viskas baigtusi. pamenu, pries pora metu, kai mokiausi svedijoj, vienas kursiokas vietmamietis is pradziu turejo 3g, paskui 3gs ir sake, kai 4g iseis, ta is karto pirks. Ir toliau Apple akcijos bus brangiausios pasaulyje 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.