Pristatomas naujas, našumą didinantis, QHD 27 colių „Philips 272B8QJEB“ monitorius

  • Daugybė našumą didinančių funkcijų, tausoja akis ir atrodo tvarkingai ant darbo stalo
  • Sklandesnes ir tikroviškesnes spalvas atkuriantis 10-bit monitorius su vidiniu 12-bit apdorojimu ir atvaizdavimu be mirgėjimo
  • Naujausios kartos jungčių galimybės, tarp jų USB 3.0 ir „DisplayPort 1.2″

 

Amsterdamas, 2018 m. kovo 28 d. – MMD, technologijų srityje pirmaujanti ir pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą bendrovė, praneša apie naująjį 27 colių „Philips“ QHD monitorių, skirtą efektyviai dirbančiam verslo naudotojui. Naujasis „272B8QJEB“ – paskutinis pavyzdys iš monitorių asortimento, apjungiančio puikų žiūrėjimo komfortą su išmaniomis ergonomiškomis funkcijomis ir aplinką tausojančiais sprendimais.

Puikiausias vaizdas
Nesvarbu, kokia pramonės šaka ar verslo sritis, kokybiškas darbas tapo priklausomu nuo aukštos raiškos vaizdo šaltinių ir monitorių. Dėl šios priežasties, naujasis „272B8QJEB“ monitorius pasikliauja aukštos kokybės, didelio pikselių tankio foninio apšvietimo W-LED panelėmis, užtikrinančiomis iki „Quad HD“ 2560×1440 rezoliuciją, atkuriančią tikrus krištolo tyrimo vaizdus su natūraliomis ir švelniomis sRGB spalvomis. 10-bit monitorius, valdomas vidinio 12-bit vaizdo procesoriaus, atkuria 1.07 mlrd. spalvų, užtikrinančių turtingesnius ir intensyvesnius vaizdus, sklandžiau perteikiant niuansus be spalvų iškreipimo, – o tai žymus skirtumas nuo 16 mln. spalvų, kurias atkuria tradiciniai 8-bit monitoriai.

Gausios jungčių galimybės pagerina gyvenimą
Dėl plataus jungčių pasirinkimo „272B8QJEB“ monitorius yra puikus sprendimas kiekvienos verslo srities aplinkai. Nuo analoginės VGA jungties iki skaitmeninių „DVI-Dual Link“, „DisplayPort 1.2″ ir HDMI jungčių, skirtų pagrindiniams jūsų poreikiams ir leidžiančių prijungti naujausius įrenginius, o taip pat greitai įkrauti jūsų mobiliuosius prietaisus ir dėl „SuperSpeed USB 3.0″ technologijos užtikrinti spartų iki 5.0 Gbit/s duomenų perdavimą. Dėl dviejų įmontuotų 2 W garsiakalbių, nereikia atskiros erdvės išoriniams garso įrenginiams, be to, norint didesnio privatumo, o taip pat tylesnio darbo biure, jūs galite naudoti lengvai pasiekiamą ausinių jungtį. Taip pat patogi erdvė, sukurta specialiai ant stovo, leidžia jums padėti išmanųjį telefoną ir nedidelius raštinės reikmenis, kad darbo vieta būtų tvarkinga visą laiką.

Patogi ergonomika sveikesnėms darbo vietoms
Naujasis „272B8QJEB“ monitorius apjungia „EasyRead Mode“ skaitymo tarsi iš popieriaus lapo potyrį su itin lanksčiu monitoriaus „SmartErgoBase“ stovu, sukurtu tam, kad būtų paprasčiau reguliuoti monitoriaus aukštį, pasukti, pakreipti, ir pakeisti ašies kampą, ir taip patenkinti bet kokius individualius ir ergonominius poreikius. Monitorius taip pat naudoja pažangų IPS panelę su itin plačiais 178/178 laipsnių žiūrėjimo kampais, o tai reiškia, kad jums bus lygiai taip pat lengva žiūrėti tiek horizontaliu, tiek vertikaliu 90 laipsnių ašies režimu. Teikiantis malonesnį ir patogesnį žiūrėjimo potyrį, naujasis monitorius taip pat naudoja novatorišką technologiją, apsaugančią nuo mirgėjimo, kartu su specialiu „LowBlue Mode“ režimu, sumažinančiu potencialiai akims žalingų trumpųjų bangų mėlynos šviesos spindulių, kuriuos skleidžia LED ekranai, poveikį. Dėl patiriamo mažesnio žiūrėjimo nuovargio ir geresnių, aiškesnių vaizdų, galėsite laisvai susikaupti ties savo tiesioginiu darbu ir ilgesnį laiką sutelktai dirbti jūsų pasirinktomis verslo programomis, neapkraunant akių.

Kokybiškų ekranų asortimentas produktyvumui
„Philips 272B8QJEB“ monitorius praplečia sėkmingą profesionalams skirtų 27 colių QHD monitorių seriją, kuri taip pat apima funkcijas, skirtas tiems, kam yra būtini reiklesni verslo sprendimai. Įmonės, norinčios apsaugoti savo privatumą gali pasikliauti „272B7QPTKEB“, pirmuoju „Philips“ monitoriumi, pasižyminčiu pakeliamos internetinės kameros dizainu, kai kamera iškyla susirinkimų metu ir dėl saugumo gražiai nusileidžia, kuomet kameros nenaudojate. Be to, dėl „PowerSensor“, integruoto jutiklio, kuris perduoda ir priima nekenksmingus infraraudonųjų spindulių signalus, kad nustatytų, ar naudotojas yra prie stalo, „272B7QPJEB“ monitorius leidžia labai efektyviai taupyti energiją, nes automatiškai sumažina ekrano ryškumą kiekvieną kartą, kai naudotojas atsitraukia, sutaupant iki 80% energijos, o dėl itin siauro ekrano rėmelio prasiplečia žiūrėjimo erdvė. Ir jei neužtenka erdvės viename monitoriuje, „DisplayPort“ išvestis, kurią turi turėti abu modeliai, leidžia vertikaliai arba horizontaliaiišdėstyti ir sujungti kelių ekranų seriją, naudojantis grandinėlės jungimo principu („daisy chain“) ir lanksčiu stovu.

„Philips 272B8QJEB“ monitorių, kurio rekomenduojama kaina yra 269,00 Eurai, bus galima įsigyti 2018 m. kovo mėn.

Techninės specifikacijos: https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272b8qjeb_00/272b8qjeb_00_pss_enggb.pdf

Daugiau informacijos apie „Philips“ monitorius rasite: www.philips.com/monitors

19 Komentarai

  1. YOman parašė:

    „Gausios jungčių galimybės pagerina gyvenimą“…
    LOL…
    Nors gyvenimu nesiskundžiu, bet kas gi nenorėtų jo pasigerinti? Turbūt reiks jamt, nieko nebus :/

  2. adex parašė:

    nu kam naudoti ta slykstu barbaristini zodi, kai turime puikiausia lietuviska zodi – vaizduoklis?

  3. SoTOP parašė:

    Jūs nenorėkit prisėdę prie lietuviškų Windows jaustis taip pat, kaip prie angliškų, kai pastaruosius kiekvieną dieną naudojot kokius 20 metų. Taip nebūna.

    • mafo parašė:

      Nieko mes ir nenorime, kai pamatai žodį „tinkinti“ (čia tik vienas pvz) – iškarto supranti, kad tikrai jo nespausi ką jis bereikštų 🙂 Lietuvių kalboje tūkstančiai perimtų žodžių iš kitų kalbų, jie asimiliuoti, kadangi tai naujadarai ir niekada neturėjo Lietuviškų atitikmenų pvz kokia „raketa“ yra skolinys ir ačiū dievui kai pagalvoji. Jeigu būtu tais laikais sėdėję tie nonalfabetai tai sunku net įsivaizduoti kokį žodį būtų parinkę ir kokią nesamanę mes būtumėme naudoję kaip Lietuvišką atitikmenį. Tiesiog reikėjo žodžius bent jau pagrindinius, kurie neturi atitikmens Lietuvių kalboje juos asimiliuoti sulietuvinant tarkim galūnes ir tiek (customize turėjo būti pvz kastumizuoti ar pan.). Dabar visi jau naudotųsi Lietuviškais win… bet realybėj kažkokia neadekvati Irena Smetonienė pasakoja visokias pasakas tik jai vienai suprantamas.

      tinkin|ti, tinkina, tinkino
      1. taikyti, derinti: Siuvėja tinkina suknelę. sngr.: Atsistojusi prieš veidrodį, tinkinasi karolius.
      2. stengtis įtikti, pataikauti: Jam visi tinkina. tinkinimas.

      Tai ar čia adekvatus žodžio parinkimas?

      • IFeelYou parašė:

        „monitoriaus filtro izeminimas – vaizduoklio sijoklio nuleiduoklis“
        „klaviaturos draiverio perjungimas – maigykles tvarkykles keitykle“
        „procesoriaus taktinis daznis – dariklio kartoklinis tiksiklis“

        Problem? 😀 Aš jau beveik įgudau. Va:

        Einu dariklio kartoklinį tiksiklį patinkinti, kadangi esu programišius 🙂

        • Strelok parašė:

          Kada darbe teko prie lietuvisku windows prisesti. Kaip prie kozkokios chinease version jautiesi. Nieko nesupranti, kas parasyta.

        • mafo parašė:

          Geras… Čia jau diagnozė ne kas kita… Kokiu turi būti atsilupėliu, kad tokius žodžius sugalvoti ir kokiu tuščiu, kad juos viešai visiems parodyti? Juk gėdos jausmą elementarų reikia turėti :/

          • Minde parašė:

            beda ta, kad musu kalba labai sena, ir joje ten zodziai apibudinantys bulves, krepsius, arima, sejima, melzima. Ir kai bando tuos zodzius pritempti naujam pasauliui, tai graudu. Antras dalykas: lietuviu zodziai ilgi, uzima daug vietos. Tai kokios kavos instrukcijos buna tolio ilgio,kad netelpa i mygtukus, tas pats su bet kokiu interface’u. O kai paprasta trumpa 5 raidziu tarptautini zodi pakeicia lietuviskas dvieju ilgu zodziu darinys – graudziau negu graudu.

        • Minde parašė:

          as perskaityti negaliu, ka cia parasei, net lieziuvio nejudinant liezuvi ir galva skauda.
          Cia vietoj sesios zasys su sesiais zasyciais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.