Pristatyta Crysis 2 bandomoji versija

Daugelis žaidėjų žino istoriją susijusią su Crysis 2 žaidimu bei jo „nutekėjusia“ nepilna versija, tačiau šį kartą kūrėjai Crytek ir leidėjai Electronic Arts leidžia žaidimą išbandyti legaliai. Pristatyta bandomoji daugelio žaidėjų rėžimo versija.

Versijoje, kuri sveria 1.6GB, žaidėjai šiuo metu gali išbandyti du žemėlapius – Skyline ir Pier 17. Siulomi ir du žaidimo rėžimai, kurie taipogi bus prieinama pilnoje versijoje. Vienas iš rėžimų yra Team Instant Action, kurio esmė komandinis mūšis, o kitas Crash Site, kuriame žaidėjai turės apginti kontrolės postus.

Daugelio žaidėjų rėžimo bandomoji versija taip pat puikiai tinka išsiaiškinti, kaip žaidimas veiks jūsų žaidimų sistemoje. Bandomąją versiją, kuri, kaip minėjau, užima 1.6GB, galite parsisiųsti iš oficialaus Electronic Arts serverio štai čia.

14 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    palaiko sis demo max grafika, dx11 ir t.t?

  2. aiboforcen parašė:

    @povilas

    nepabandes nesuzinosi 🙂 pats demo 1.5gb.

  3. Linas parašė:

    Kiek girdejau vis dar dx9 tik, jeigu klystu patikslinkite.

  4. simple parašė:

    Tik ką bandžiau, žaidžiasi visai linksmai tik grafika kiek prastoka. Toks jausmas, kad čia portinta konsolinė betka.

  5. SB parašė:

    Isbandziau ir as. Ilgiausiai uztrunku laisva serveri surast, kuriame dar butu 10-11 galvu.

  6. ligonis parašė:

    pusvalandi sugaisau, ir serveriai prie kuriu imanoma prisijungt niekad neprasideda…

    truputi nusivyles, bet dar bandysiu nusiramines 😀

  7. Povilas parašė:

    as ir irgi pabandziau 🙂 paliko visai gera ispudi, ypac grafika, labai graziai viskas padaryta, gal kiek priesu judejimas lievokas \"ciuozineja\" siek tiek 🙂 bet patys ginklai, susisaudymai grazu, ner ka lygint su pirmu crysiu.

  8. jtd parašė:

    pabandziau, kad pazaist reikia rinktis serverius nuo galo 🙂 grafikos nustatymai tokie lievi ir nieko smulkiau reguliuot negalima ar neradau? ir siaip nepatiko, kazkoks vaikiskas

  9. Jordan parašė:

    Jo grafikos nustatymai tikrai lievi 🙂 Bet pati grafika nieko 🙂 I serva prisijungiau per 20s 😀

  10. Crembo parašė:

    Grafikos nustatymai tai tikrai tragedija. Nieko neįmanoma pačiam nusistatyt. Kažkokie gamer, advanced ir hardcore.. Nieko nesako.

  11. SB parašė:

    Crembo>Aš net nesuprantu, kuris čia iš kurių geresnis.

  12. linaaslt parašė:

    Isbandziau, mhm grafika tai nieko ispudingo, hardcore manau didziausi reikalavimai, bet kad nieko ispudingo juose as nemaciau, grafika tai nesuzavejo manes, o pats multiplayeris tai isvis nieko vertas, mw2 lygis. Taip Linai, nera ten jokio dx11, galbut ides jo palaikyma su naujais patchais. Bet tas nemanau kad prides kazka gero. Pirma dalis tikrai graziau atrode.

  13. Povilas parašė:

    man tai fizikos biski truksta, pvz priesa nusauni is sono ar is galo, jis nugriuna beveik visada vienodai, ir siaip turetu priesas reaguot kaip i ji saudai, siek tiek matytis kad tikrai gauna kulku:) prie to dar jiems tikrai reikejo padirbeti. ziuresim kas bus is SP. del grafikos priekaistu neturiu, max skaitosi hardcore, nors ir pats is pradziu nesupratau, gal pilnam bus detalesni nustatymai, dx11 nieko labai nepakeis, nes ir dabar pvz saules spinduliai ir visi seseliai einantys per medzius ar per kampus, atrodo labai graziai.

  14. Storasis parašė:

    multiplatformizmas, kaip ir multikulturizmas yra blogis 🙂 Nemanau kad crysis 2 bus geresnis uz pirmtaka

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.