Pristatyta viešoji Windows 7 SP1 bandomoji versija

Microsoft pranešė, kad visi norintys gali parsisiųsti pirmuosius pataisų paketus Windows 7 ir Windows Server 2008 R2 operacinėms sistemoms. Žinoma, tai yra tik bandomosios versijos ir jų nepatariama naudoti kasdieniam naudojimui.

Nepaisant to, Windows 7 Service Pack 1 paketas nėra niekas kitas, kaip surinktas daugybės įvairių atnaujinimų paketas, kuriuos ir taip galima parsisiųsti iš Windows Update serviso. Tikėtina, kad daugiau atnaujinimų bus finalinėje versijoje, tačiau pirmojoje bandomojoje versijoje nieko netikėto nėra.

Windows Server 2008 R2 SP1 bandomojoje versijoje kiek daugiau naujovių, nei tik sistemos lopai. Bandomojoje versijoje pastebimas Virtual Dekstop infrastuktūros įrankis, kuris leidžia aparatiniu būdu paspartinti 3D grafikos apdorojimą ir galimybę rodyti video medžiagą per Remote Dekstop Connection įrankį.

1 Komentaras

  1. jonas parašė:

    Reiktu pridurti, kad nuo SP1 Win7 palaikys AVX (Advanced Vector Extension) instrukcijas. Is \’gelezies\’ puses, AVX bus palaikoma nuo Sandy Bridge procesoriu (2011/Q1). Kai kurie AVX pranasauja tokia sekme, kaip kad turejo SSE2 ).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.