Pristatytas telefonas „YotaPhone“, kuris pasižymi ekranu tiek priekyje, tiek ir gale (Video)

Elektronikos paroda „CES 2013” jau pasibaigė, tačiau keletas naujienų iš jos buvo praleistos. Viena iš jų yra telefonas vardu „YotaPhone“, kuris turi du ekranus. Vienas iš jų yra priekyje, o kitas – gale. Visgi tam yra priežastis, nes galinėje dalyje naudojamas energijos neeikvojantis E-Ink ekranas, kuris gali būti panaudotas kasdieniškoms situacijoms.


Kalbėdamas su „TechCrunch“ žurnalistu, „YotaPhone“ atstovas aiškino E-Ink ekrano prasmę galinėje telefono dalyje. Sakykime juk jūs žiūrite į „Google Maps“ žemėlapį, bet netrukus išsikraus jūsų baterija. Jūs staiga perkeliate vaizdą į E-Ink ekraną ir galite nebesijaudinti jau beišsikraunančiu telefonu.

Video, kurį galite pamatyti apačioje, atskleidžiama ir daugiau šaunių „YotaPhone“ savybių, kaip kad knygų ar žurnalų skaitymas. Su įdiegta programine įranga jūs tiesiog perkeliate vaizdą į E-Ink ekraną, išjungiate pagrindinį ir galite mėgautis žymiai ilgesniu baterijos veikimu.

„YotaPhone“ atstovas sakė, jog demonstruotas telefonas tėra prototipas, nors ir veikiantis. Nepaisant dviejų ekranų, jo storis tėra 9mm, ne tiek ir daugiau už „Apple iPhone 4S”, tačiau buvo pažadėtas plonesnis „YotaPhone“ modelis, kai jis iš tiesų pasieks parduotuvių lentynas. Telefonas iš pradžių pasirodys savo gimtojoje Rusijos rinkoje, o vėliau ir Europoje bei JAV.

Parengta pagal:

TechCrunch

3 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Tai o kuom tas ekranas blogas, kad jo kaip pagrindinio negali naudot? Raiska maza ar kaip? Prailgintu baterijos gyvavimo laika 2 ar daugiau kartu 🙂

  2. Aibo999 parašė:

    Gal del to, kad nespalvotas? 🙂

  3. Jordan parašė:

    Per telefona rasiau darbe budamas pas mane adblock blokuoja visokius paveiksliukus, kad maziau mobile data sunaudociau 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.