(PR)Logitech produktams – Red dot dizaino apdovanojimai

Visame pasaulyje žinoma periferijos įrenginių gamintoja Logitech vėl gali pasigirti apdovanojimais. Šį kartą – Red dot dizaino apdovanojimus kompanija gavo už du savo gaminius – kompiuterinę pelę Logitech Cube ir belaidę kalviatūrą su saulės baterija K750.


Pranešimas spaudai:

Šiųmečiuose „red dot“ dizaino apdovanojimuose dar sykį buvo įvertinti bendrovės „Logitech“ produktai. Už išskirtinį dizainą ir kokybę konkurso komisija skyrė 2012 metų „red dot“ apdovanojimus kompiuterio pelei „Logitech Cube“ ir belaidei klaviatūrai su saulės baterijomis „Logitech Wireless Solar Keyboard K750“.

Apdovanotieji „Logitech“ gaminiai išsiskiria savo dizainu ir inovatyviomis ypatybėmis.„Logitech Cube“ įkūnija naujovišką kompiuterio pelės koncepciją. Visų pirma, ši pelė yra pakankamai maža, kad ją būtų nesunku nešiotis drabužių kišenėje, ir patogi, kad ji galėtų pakeisti įprastą kompiuterio pelę. Antra, „Logitech Cube“ siūlo šį tą daugiau už tradicinę pelę: jos paviršius yra jautrus lietimams ir brūkštelėjimas pirštu atstoja slinkties klavišą, o pakėlus šią pelę nuo stalo, ji iš karto tampa nuotoliniu valdymo pulteliu prezentacijai.

Kitas įvertinimą pelnęs „Logitech“ gaminys – klaviatūra „Logitech Wireless Solar Keyboard K750“ išsiskiria savo ekologiškomis ypatybėmis. Joje integruotos saulės baterijos leidžia šia klaviatūrą įkrauti bet kokia šviesa – tiek būnant patalpoje, tiek lauke, – todėl keisti įprastų baterijų niekada nereikės. Plona ir aptaki šios klaviatūros forma bei inovatyvus funkcionalumas yra tos ypatybės, kurių „red dot“ komisija dažniausiai ieško apdovanojimų vertuose produktuose.

„Didelė garbė, kad net du mūsų produktai gavo šiuos prestižinius apdovanojimus, – teigė „Logitech“ atstovas Lietuvoje Alimas Zaubidovas. – Skiriame daugybę laiko kiekvieno savo gaminio sukūrimui ir testavimui, taip siekdami klientams pasiūlyti aukščiausią kokybę ir novatoriškiausias funkcijas. Tai patvirtina gauti „red dot“ apdovanojimai ir, džiaugiamės, kad mūsų pastangos yra įvertinamos“.

Oficiali „red dot“ apdovanojimų ceremonija vyks šių metų liepos 2 dieną Aalto teatre, Esene, Vokietijoje. Apdovanojimus laimėję gaminiai bus eksponuojami specialioje parodoje „red dot“ muziejuje, Esene, Vokietijoje nuo šių metų liepos 2 dienos.

Šiais metais daugiau kaip 1800 gamintojų iš viso pasaulio „red dot“ apdovanojimams pateikė per 4500 įvairių produktų. Nuo 2006 metų „Logitech“ yra gavusi 11 šių prestižinių apdovanojimų įvairiose kategorijose už išskirtinę produktų kokybę.

Apie „red dot“ dizaino apdovanojimus

„red dot“ dizaino apdovanojimai, kurių pradžia siekia 1950-uosius, yra teikiami trijose kategorijose: produkto dizaino, komunikacijų dizaino ir dizaino koncepcijos. Vien per 2011 metus apdovanojimams buvo pateikti daugiau kaip 14 tūkst. produktų iš daugiau kaip 70 šalių. „red hot“ apdovanojimai pasaulyje yra laikomi kokybės ženklu išskirtiniam produktų dizainui. Daugiau informacijos: www.red-dot.de/press.

Apie „Logitech“

„Logitech“ yra pasaulinė produktų, kurie leidžia žmonėms prisijungti prie jiems svarbaus skaitmeninio turinio, gamybos lyderė. „Logitech“ techninės ir programinės įrangos komplektai, apimantys keletą kompiuterinių, komunikacijos bei pramogų platformų, suteikia galimybes bei pagerina skaitmeninės navigacijos, muzikos ir vaizdo, žaidimų, socialinių tinklų, bendravimo internetu, vaizdo apsaugos ir namų pramogų valdymą. Įkurta 1981 metais, „Logitech International“ yra Šveicarijos kompanija, kurios akcijos kotiruojamos akcijų biržų „SIX Swiss Exchange“ (LOGN) ir „Nasdaq Global Select Market“ (LOGI) sąrašuose.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.