„Project Scorpio“ bus išleistas E3 2017 parodos metu

Jeigu svajojate apie būsimą „Microsoft“ 4K žaidimų kompiuterį tai galime jums pranešti jo išleidimo datą. Phill Spencer patvirtino, kad „Project Scorpio“ bus pristatomos E3 2017 parodos metu. Ši paroda vyks birželio 13-15 dienomis Los Andžele.

Naujoji „Microsoft“ žaidimų konsolė, kurią visi vadina „Project Scorpio“, turi leisti žaidimais mėgautis realia 4K raiška be išdidinimo. „Scorpio“ bus net iki 4.6 greitesnė nei esamas „XBOX ONE“ žaidimų kompiuteris. Jis taip pat galia lenks ir konkurentų „PlayStation 4 Pro“.

Pranešama, kad „Project Scorpio“ sugebėjo „Forza Motorsport“ žaidimą realia 4K raiška atvaizduoti stabiliais 60 kadrų per sekundę.

5 Komentarai

  1. Minde parašė:

    😀 Microsoft“ 4K
    geras anektdotas
    „Forza Motorsport“ žaidimą realia 4K raiška atvaizduoti stabiliais 60 kadrų per sekundę.“
    Na bus koks vienas super atslifuotas zaidimas per pristatyma. O paskui bus kaip visada. Arba 20-30 fps arba realiai skaiciuota daug mazesne reloziucija.

  2. GK parašė:

    tai pristatomas ar isleidziamas? taip ir nesupratau 🙂

    minde,tai kad ant xbox one ejo sitas 1080p 60fps,tai nieko visiskai keisto kad suks 4k 60fps,vis gi nekazkas tam zaidime vyksta+senasis variklis.

    • Minde parašė:

      as tikiu kad zaidimas koks gali eiti, pvz teteris eitu ir 10k. Bet kad console apskritai vadinti 4k…

      • neblogai parašė:

        Pritariu- didelė dalis žaidimų kuriami eiti 30 kardų per sekundę, ir remiasi į Jaguar CPU greitį. PS4 Pro jau parodė, kad su spartesniu CPU galima gauti daugiau fps ta pačia raiška. Bet keliant raišką iki 4K- CPU apkrovimas taip pat kyla- taigi tikėtini tie patys 30fps. Čia visas reikalas tame, kad M$ pralaiminėja konsolių kovą- taigi bando pristatyti ‘geresnę’ konsolę, specifikacijas mistifikuodami (Jaguar ir Polaris pateikdami kaip į ‘custom’). Su ESRAM->AA Xbox360 konsolė tikrai buvo išradinga, bet kalbant apie Scorpio- tokio išradingumo nematau. Labai gali būti, jog raiškos išdidinimas iki 4K ant Sony veiks greičiau, patikimiau, ir pakankamai gražiai, lyginant su ‘tikru’ 4K ant Scorpio.

  3. GK parašė:

    mieliau losciau 1440p bet 60fps nei 4k 30fps.teko losti ne viena desimti valandu Nioh,tai 1080p 60fps ejo,tada perejau prie Horizon su 30fps,tai uch,sunku buvo kol galu gale vos ne vos adaptavausi,galima sakyti padejo ir tai kad Horizon eina 30fps vos ne 100% visalaik,plius neturi frame pacing problemu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.