Puikiai lietuviams žinoma kompanija Acme pristato planšetą

Puikiai lietuviams žinoma kompanija Acme, kuri garsėja nelabai kokybiškai produktais, praėjusią savaitę pranešė, jog į rinką žengia su nauju įrenginiu – planšetiniu kompiuteriu TB01, kurį jau galima įsigyti Didžiojoje Britanijoje bei, žinoma, Lietuvoje.

Naujasis Acme įrenginys turi septynių colių prisilietimui jautrų ekraną, 512MB darbinės atminties, jį varo Samsung S5PV210 vieno branduolio lustas, besidarbuojantis 1GHz taktiniu dažniu, na, o operacinė sistema jame – Google Android 2.3 Gingerbread.

Acme TB01 planšetinis kompiuteris sveria 391 gramą, turi 4GB vidinės atminties, 0.3MP raiškos priekinę kamerą ir keletą tikrai įdomių savybių. Viena iš jų yra mini HDMI išvestis, kita – pilno dydžio USB 2.0 jungtis. Įrenginys britams kainuoja 180 svarų (710 litų). Lietuvoje kaina mažesnė ir siekia 626 litus.

6 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Technologijos apzvalga buvo sito plastmases kruvos, tai pasibaisetinas dalykas. Patys Acme direktoriai jauciu juokias is siu \"plansetu\" pirkeju…

  2. crooked parašė:

    greiciausiai 😀 delfi sito \"planseto\" jai ji taip galima pavadint, apzvalga skaiciau, tai juokiausi, is nuotrauku matosi, kad surinkimo kokybe prilygsta casio kalkuliatoriams 😀

    http://mokslas.delfi.lt/technology/acme-tb01-plansetinis-kompiuteris-apzvalga.d?id=51203117

    😀

  3. SB parašė:

    Nieko nuostabaus, kad slamstas. Gi kinu dirbinys tiesiog su Acme vardu. Jo pagaminino kaina maziausiai tris kartus mazesne, nei praso Acme.

  4. Kestas28 parašė:

    tai taip, nes už tokia kaina galima normalų kinišką tabletą nupirkt

  5. PauliusBa parašė:

    Jei neveža 3.0 ar 4.0 Androido, šūdas. 2.3 telefonams, o ne kompams.

  6. ironvolf parašė:

    Kainuotų 200 lt., tai tikrai kaip žemiausios klasės produktas būtų perkamas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.