„QA Consultants“: AMD turi stabilesnes tvarkykles už „nVidia“

Nepriklausomi ekspertai iš „QA Consultants“ atlikę daugiau nei penkis tūkstančius įvairiausių projektų įvairiose srityse nustatė labai įdomių dalykų bandydami AMD ir „nVidia“ tvarkykles. Reikia paminėti, kad šis tyrimas buvo užsakytas AMD.

AMD ir „nVidia“ tvarkyklių bandymams buvo skirtos 12 dienų. Bandymuose buvo pasitelkta 12 vaizdo plokščių, po šešias iš kiekvienos stovyklos. Vaizdo plokštės buvo testuojamos identiškose sistemose su „Windows 10 April 2018 Update“ operacine sistema. Testuose buvo bandomos ne tik paprastos, bet ir profesionalams skirtos vaizdo plokštės. Po 12 dienų kasdienio testavimo paaiškėjo, kad AMD produktai atliko 93 % testų, tuo tarpu „nVidia“ įveikė tik 82 % užduočių. Pasitelkiant šiuos rezultatus „QA Consultants“ ir nustatė, kad AMD tvarkyklės yra stabilesnės už „nVidia“.

7 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Šiaip prieš kokį mėnesį skaičiau straipsnį, kad Windows Vistos nestabilumo problemos buvo būtent dėl nVidia driverių. Kiek tos tiesos nežinau.. Pats asmeniškai, esu daugiau kartų prasikeikęs su nVidia driveriais nei su AMD..

  2. PREFIXS parašė:

    Kažkokia seniena nVidia tvarkyklės, laikas atsinaujinti. Kas antra karta atidarius užlūžta arba reikia laukti kol užkraus panele, su AMD naujom tvarkyklėm tokių dalykų nebūdavo.

  3. IFeelYou parašė:

    AMD draiveriai nepalygint malonesni ir patogesni būdavo nei nVidia. Ir lūždavo žymiai mažiau. Su nVidia tai net baisu paleist tą jų programėlę kartais…

    • TomasP parašė:

      Net nesu įsirašęs to viruso ir net priešui nesiūlau.

      Klausimas ar čia man vienam kas kelias savaites reikia „profilaktiškai“ perrašyti tvarkyklės, nes žaidimai pradeda strigti. Ir nekalbu apie atsinaujinimą. Ir taip jau ant 2 skirtingų sistemų buvo..

  4. svabas parašė:

    jau du mėnesius naudoju AMD tvarkykles, atsikračiau beveik 10 kilogramų

  5. svabas parašė:

    jei rimčiau naudoju NVIDIA GeForce Experiece jau nuo tada kai pirmą kart suinstaliavau Windows 10, jokių nepatogumų ar problemų neatsimenu, spaudi download new driver> expres install ir viskas, ten aišku nesinaudojų optimaliais siūlomais žaidimų nustatymais, išjungiu nereikalingas funkcijas, geras patogus vaizdo įrašymo įrankis žaidimuose. Na o kam kažkas tai kas antrą dieną užlūžta siūlau nusipirkt kokią RX 480 per Windows Update įrašyt driverius ir pamiršt tą reikalą

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.