„Qualcomm“ atskleidė „Snapdragon 6 Gen 1“ ir „Snapdragon 4 Gen 1“ sisteminius lustus

„Qualcomm“ paskelbė apie vidutinės klasės „Snapdragon 6 Gen 1“ ir pradinio lygio „Snapdragon 4 Gen 1“ sisteminius lustus. „Snapdragon 6 Gen 1“ sukurtas naudojant 4 nm gamybos procesą, o įperkamesnis „Snapdragon 4 Gen 1“ – 6 nm litografiją. Tikimasi, kad pirmieji „SD 6 Gen 1“ varomi įrenginiai pasirodys 2023 m. I ketvirtį, o „SD 4 Gen 1“ debiutuos jau šį ketvirtį.

Deja, „Qualcomm“ nepasidalijo visomis procesorių specifikacijomis, todėl žinome tik tiek, kad „Snapdragon 6 Gen 1“ pagrindiniai branduoliai veiks iki 2,2 GHz dažniu, o „SD 4 Gen 1“ procesoriaus dažnis neviršys 2,0 GHz. Abu procesoriai turės aštuonis branduolius, tačiau architektūra ir galingų / efektyvių branduolių pasiskirstymas nebuvo pateiktas. Apie naudojamą „Adreno“ grafikos procesorių taip pat neužsimenama.

Viskas, ką pasakė „Qualcomm“, yra tai, kad „Snapdragon 6 Gen 1“ žada 35 % didesnį grafikos našumą, taip pat 40 % skaičiavimo našumo šuolį. „Snapdragon 4 Gen 1“ siūlys 15 % daugiau galios iš procesoriaus ir 10 % galingesnę grafiką, bet nepateikiame su kuriais sisteminiais lustais yra lyginami šie naujieji lustai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.