„Radeon RX 6800XT“ montažinės plokštės nuotrauka

Nufotografuota nematyta vaizdo spartintuvo montažinė plokštė. Manoma, kad tai yra kažkoks „Radeon RX 6800XT“ modelis. Aiškiai matosi, kad tai yra prototipas, nes trūksta tam tikrų komponentų, pavyzdžiui, atminties lustų. Gaila, bet aiškiai negalime matyti ir maitinimo grandinės, nes ji uždengta radiatoriais. Visgi aišku, kad bus naudojamas maitinimo grandinės dizainas, kai ji sumontuota abiejuose grafikos procesoriaus pusėse. Tai padeda lustui tiekti tolygesnę įtampą.

Ant montažinės plokštės matome dvi 8-pin maitinimo jungtis, tiek pat turi ir AMD gamyklinis dizainas. Dvi 8-pin jungtys kartu su PCIe gali tiekti 375 W elektros energijos.

Iki visų šių gandų pabaigos apie „Big Navi“ liko tik 5 dienos, nes AMD spalio 28 dieną oficialiai atskleis naujas vaizdo plokštes.

4 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    laukiam suspaude kumscius 😀

  2. RokasS8 parašė:

    Pas mane irgi AMD paskutinė viltis, nes iš po nvidios fiasko likau ir be antros ir be trečios kartos vaizduškių

  3. gedz parašė:

    Na nvidia turejo geru planu lapkriciui pateikti gana daug rtx 3080 (+300 k) ir „daugybe“ 3070. bet realus tiketinas rtx 3080 kiekis sumazejo per puse, stipriai sumazejo ir 3070 kiekiai. bet kazkokia pasiula jau turetu buti. yra logisku nuomoniu, kad samsung yields Nvidia atveju santykinai prasti. ir dar gali atsirasti labiau apkarpyta 3080 versija, kuri panaudos „broka“, netraukianti iki 3080 lygio. o dar amd su navi21 atrodo gali uzkurti visai nebloga pirti nvidiai, ivykiu cia bus nemazai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.