„Radeon RX 7600“ išleidimas gali įvykti anksčiau nei RX 7700 serijos

„Igor’sLAB“ teigimu, AMD partneriai dirba ties vidutinės klasės RDNA3 vaizdo plokšte, kuri bus pristatyta jau po kelių savaičių, „Computex“ parodoje. Jei kitaip, tai yra „Radeon RX 7600“ serija. Jei tai tiesa, tuomet AMD per artimiausius du mėnesius pagaliau gali pristatyti įperkamą RDNA3 vaizdo plokštę, ko tikrai laukia ne vienas žaidėjas.

Tačiau galiu patvirtinti, kad atskiri (!) AMD partneriai parodoje „Computex“ parodys „Radeon RX 7600“ kaip gatavą gaminį, o kiti partneriai, naudojantys ir AMD, ir NVIDIA lustus, pirmiausia laikosi laukimo taktikos. Perfrazuojant mandagiai. Pareiškimas, kad nenorima nieko gaminti tik tam, kad patenkintum gamybą, ir kai nematai jokių galimybių gauti pelno, tai šiek tiek skaudina. Šiuo metu „Radeon RX 7700XT“ kainai nėra jokio pagrindo, nes galite net nuslysti į nuostolių zoną, nes tikslinė grupė keičiasi ir kaina nebeturėtų tikti.

– Igor Wallossek, Igor’sLAB

 

Parodoje „Computex“ AMD paprastai kasmet pristato daug aparatinės įrangos atnaujinimų, tačiau 2023 m. renginiui bendrovė dar nepatvirtino jokio gyvai transliuojamo renginio ar pranešimo, kuris potencialiai galėtų tapti pristatymo platforma. Taipėjaus technologijų paroda prasideda gegužės 30 d.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.