„Radeon RX 7600“ pastebėta Azijos parduotuvėje

Remiantis nuotrauka ir pateikta informacija, neatskleistoje parduotuvėje Azijoje jau yra „AMD Radeon RX 7600“ vaizdo plokščių. Tai nereiškia, kad vaizdo plokštės parduodamos, nes daugelis mažmenininkų dažnai gauna atsargas prieš realų produkto išleidimą. Tačiau tai yra tiesioginis patvirtinimas, kad „Radeon RX 7600“ vaizdo plokštės iš tiesų bus išleistos jau labai greitai. Pagal paskutinę nepatvirtintą informaciją RX 7600 išleidimas turėtų įvykti gegužės 25 dieną.

Nuotraukoje matome „Sapphire Radeon RX 7600 PULSE 8GB“, taigi AMD partnerio patobulintas modelis. Pranešama, kad ši vaizdo plokštė pasirodys maždaug tuo pačiu metu, kai NVIDIA pristatys savo „GeForce RTX 4060 Ti“ 8GB grafikos plokštę, kuri, vėliau turėtų gauti ir 16GB variantą.

Atidžiau pažvelgus į pakuotę patvirtinama, kad „Radeon RX 7600“ turi 32 RDNA3 CU, taigi pilną „Navi 33“ grafikos procesoriaus konfigūraciją su 2048 srautiniais procesoriais. Grafikos procesorius taip pat turi 32 MB „Infinity Cache“ spartinančiosios atminties.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.