AMD dovanoja „Wolfenstein II“ perkantiems „RX Vega“

AMD akcija jau prasidėjo, bet joje dar tikrai spėsite sudalyvauti. Jei jums trūksta to mažo postūmio, kad įsigytumėte „Radeon RX Vega“ vaizdo plokštę, tai gal padės apsispręsti dovanojamas „Wolfenstein II:The New Colossus“ žaidimas.

Akcija vyks iki šių metų pabaigos, arba kitaip sakant, iki gruodžio 31 dienos. Ji gali baigtis ir anksčiau jei bus išnaudoti visi numatyti žaidimo kodai. Nusipirkus bet kurią „Radeon RX Vega“ vaizdo plokštę žaidimą aktyvuoti turėsite per du mėnesius nuo akcijos pabaigos, vėliau gautas kodas bus nebeaktyvus.

Kaip visada, prieš perkant vieną iš „RX Vega“ vaizdo plokščių pasidomėkite ar mažmenininkas dalyvauja akcijoje.

Reikia pridurti, kad gyvenantys Vokietijoje, Austrijoje, Šveicarijoje ir Izraelyje dar gaus ir „Prey“ žaidimą dovanų.

Akcijoje dalyvaujančios AMD vaizdo plokštės:

  • „Radeon™ RX Vega 64 Liquid Cooled“
  • „Radeon™ RX Vega 64“
  • „Radeon™ RX Vega 56“

4 Komentarai

  1. TomasP parašė:

    Įdomu kaip su Lietuvos mažmeninkais bus. Reikia tik pasidžiaugti, kad dažnai ir mes sulaukiam tokių bonusiukų, kai prieš kelis metus gaudavai tik spurgos skylę.

  2. nemesis parašė:

    Jei pirkau prieš mėnesį iš caseking.de Vega 56 tai nedalyvauju akcijoje? Neteko susidurti kaip toks dalyvavimas vyksta išvis? Gauni kuponą su plokšte, ar registruojiesi kur?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Nuo lapkričio 24 dienos akcija startavo. Šiaip būna parašyta parduotuvėj, kad dovanojamas žaidimas. Jei neparašyta tai mažmenininkas nedalyvauja akcijoj. Pakui tikriausiai email kaip nors atsiunčia, nesu niekad tokios dovanos gavęs.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.