„Radeon RX Vega“ išbandyta „3DMark Time Spy“ teste

Galime pasakyti, kad „Radeon RX Vega“ yra tikrai netoli, nes vaizdo plokštė kažkieno buvo išbandyta „3DMark Time Spy“ teste, o tai buvo atlikta kiek seniau, balandžio 12 dieną. Kol kas neaišku kokios konfigūracijos RX Vega buvo bandoma. Bet kokiu atveju sparta atrodo į mažąją pusę.

Pagal „3DMark Time  Spy“ pateikiamus duomenis sužinome, kad bandoma „Radeon RX Vega“ turėjo 8 GB atminties, kuri veikė 700 Mhz dažniu. Grafikos procesoriaus dažnis buvo 1200 Mhz. Tai galimai inžinerinis pavyzdys, prekybai paruošta versija turės didesnį dažnį.

Testavimo sistema buvo su „Ryzen 7 1800X“ procesoriumi ir X370 pagrindine plokšte.

Pažiūrėkime į rezultatus. Bandoma RX Vega surinko 5721 grafikos taškus teste, o tai yra vos daugiau nei GTX 1070, tad sparta neatrodo labai gera. Bent jau šio bandyto modelio. Tai galimai apkarpyta Vega versija. Bet šiuo metu tiesiog negali žinoti.

 

Beje pažiūrėjus į įrenginio kodą sužinome, kad tai turėtų būti ta pati vaizdo plokštė, kurios spartą AMD demonstravo kiek seniau.

15 Komentarai

  1. Hidraulinis parašė:

    AMD skyre visus pinigus CPU ir neliko GPU nieko. Jei cia tikrai ne fake, tai AMD visai nusivaziavo. Bet tikesimes, kad fake ar vega 11 ar koks vega 10 kastratas. Siaip liko menesis iki isleidimo, o testu nera: labai itartina kazkaip. Arba neisleis laiku, arba geda parodyt rezultatus.

  2. Stipena parašė:

    Stipriai abejoju jog nuo Fury X pasistūmėjo per tuos metus tik 10%

  3. Mindaugas Klumbis parašė:

    Pilna Vega čia negali būti, nes net Fury X užsukta iki 1200 MHz daugiau surinktų taškų. Šiaip net jei tai būtų Vega apkarpyta iki kokių 3500 Stream procesorių reezultatas irgi kiek prastokas. Gal čia koks Vega, su mažesniu lustu?

  4. IFeelYou parašė:

    Tikrai netikiu kad čia pilnas Vega lustas. Užtenka pažiūrėt koks skirtumas nuo Fury X. Aišku kad pralenks 1080Ti būtų sunku tikėtis…

  5. Stipena parašė:

    Kaip ten sakė AMD vienam žmogui kuris paklausė apie Vegos spartą lyginant su 1080Ti, „looks nice“. Tai kad bus greitesnė nesitikiu, labiau arti 1080.

  6. SoTOP parašė:

    Dauguma žmonių nesupranta, kad AMD net nebandė konkuruoti su 1070/1080. Nebandė, nes padidintas Polaris architektūros lustas su visko daugiau vistiek nelenktų sparta 1080, o efektyvumas būtų žiauriai prastas, nes tokiai plokštei reiktų ~275W. Todėl jeigu viskas ką Vega sugebės padaryti yra konkuruoti su 1080(ko dauguma laukia ir galvoja kad tai būtų ok rezultatas), tai bus didžiulis nusivylimas.

  7. AsPaulius parašė:

    Neesu labai optimistiškas AMD Vegos atžvilgiu, bet manau, jog čia apkarpytas, su mažesniais dažniais, lustas. Kiek ir kiek tos spartos būtų, įdomu ir kaip bus su TDP bei kaina. Manau tai svarbiau negu, kas ką lenks.

  8. newdiamond parašė:

    bet siaip koks tolkas tada isvis deti ta HBM, jeigu GPU niekas neishspaudzia. Neusprantu. O siaip jeigu ir butu tarp 1070 ir 1080 su minus 50 eur nuo dabartines 1070 kainos imciau Vega su mintimi kad ten kazkokia bent technologija yra future proof bent dviem metams…Bet jeigu tik kokiam DIRT 4 duos i kaulus 4 fps 1070, tai jau aiskus bus jos likimas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.