Raja Koduri neigia gandus, kad „Intel“ stabdo ARC grafikos projektą

„Intel Accelerated Computing“ grupės vadovas Raja Koduri, kuris vadovauja „ARC Alchemist“ grafikos produktų grupei, vėlyvą sekmadienį paneigė gandus apie tai, kad bendrovė uždaro ARC grafikos produktų seriją. Atsakydamas į atitinkamą klausimą „Twitter“ tinkle, R. Koduri parašė: „Mes taip pat gūžčiojame pečiais dėl šių gandų. Jie nepadeda komandai, kuri sunkiai dirba, kad juos (pastaba: grafikos procesorius) pateiktų rinkai, jie nepadeda asmeninių kompiuterių grafikos bendruomenei… reikia klausti, kam jie padeda?… mes vis dar esame pirmojoje kartoje ir taip, turėjome įveikti daugiau kliūčių, nei planavome, bet mes atkakliai siekėme tikslo.“

Gandai apie tai, kad „Intel“ atsisakys ARC projekto, sklandė jau kurį laiką, nes nuolat vėlavo produktų pateikimas rinkai, buvo ribojamas jų pristatymas regionuose, o praėjusį ketvirtį „Intel“ uždarė „Optane Memory“ verslą. Praėjusią savaitę „Intel“ pateikus ne pačias geriausias procesorių verslo perspektyvas, užsiminta, kad ji gali pasitraukti iš kitų nepelningų verslų.

3 Komentarai

  1. Lat parašė:

    Kažkur, ar tik ne čia, teko skaityti, kad kaip tik ateina į šitą rinką dėl ateities perspektyvų.
    Pagrindinis taikinys ne game’eriai, o autonominiai automobiliai. Nes būtent jiems reikės galingų skaičiavimų ir reikės daaaaug GPU :))

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.