Raja Koduri palieka „Intel“

Vykdydama bendrovės reorganizaciją, „Intel“ nusprendė išsiskirti su Raja Koduri, kuris buvo vykdomasis viceprezidentas ir vyriausiasis architektas. Pasak „Intel“ generalinio direktoriaus Pat Gelsinger, Koduri paliks „Intel“ iki šio mėnesio pabaigos.

Koduri dirbo „Apple“ ir AMD, vadovavo „Radeon Technologies Group“ ir kūrė tokias grafikos architektūras kaip „Polaris“ ar „Vega“. Pasitraukęs iš AMD jis paskelbė, kad prisijungs prie „Intel“ ir galiausiai tapo AXG verslo padalinio vadovu. Praėjusių metų gruodį „Intel“ išformavo šią grupę ir grąžino Koduri į ankstesnes vyriausiojo architekto pareigas.

Nors „Arc Alchemist“ serija buvo atidėta keliais mėnesiais, „Intel“ paneigė gandus apie galimą diskrečiųjų vaizdo plokščių atšaukimą. Įmonė ir toliau laikosi plano ir dabar dirba su „Battlemage“ architektūra.

Prieš 6 metus „Intel“ pasamdė Koduri ir panašu, kad dabar jo planuose daugiausia dėmesio bus skiriama programinei įrangai. Koduri artimiausiomis savaitėmis šia tema pasidalys daugiau informacijos.

2 Komentarai

  1. Raijmiss parašė:

    Oho.. Na o kokie sklinda gandai gal kas ką žinote?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.