„Razer“ išleido „Softminer“, nori apgauti savo klientus?

Niekam ne paslaptis, kad dabar kripto valiutų kasimas nėra pelningas reikalas, bet „Razer“ nusprendė išleisti savo „Softminer“ programinę įrangą ir apdovanojimų sistemą, kuri yra apgailėtina. Panašu, kad „Razer“ nori išbandyti savo fanų lojalumą (kvailumą), kitaip to pavadinti negalima.

„Razer Softminer“ naudosis jūsų vaizdo plokšte tada, kai ji nieko intensyvaus nedarys, pavyzdžiui, naršant internete ar atliekant kitą nereiklią užduotį. Kol kas visiškai neaišku, ką kasa „Softminer“, bet už tai bus duodami „Razer Silver“ kreditai, kuriuos bus galima iškeisti į prizus. Paskaičiuota, kad visą parą įjungtas kompiuteris su RX 460 ar GTX 1050 vaizdo plokšte sugeneruos apie 500 „Razer Silver“, o kad įsigyti bent pigų žaidimą tam prireiks net 40 parų. Beje, tokie žaidimai realiai kainuoja 10-15 USD. Dar sunkiau bus įsigyti realų daiktą kaip pelę ar klaviatūrą. Kitaip sakant, elektra kainuos daugiau nei gaunamas prizas. Dar nereikia pamiršti ir to, kad kripto valiutų kasėjai specialiai derina savo įrangą, kad vaizdo plokštės naudotų mažiau elektros energijos ir mažiau kaistų. Tuo tarpu paprasti naudotojai tokių veiksmų tikrai nesiims, tad ilgalaikės pasekmės gali būti liūdnos.

Dar vienas kabliukas yra tas, kad „Razer Silver“ kreditų galiojimas trunka tik 12 mėnesių, tad net su viena galinga vaizdo plokšte nelabai įmanoma per metus „uždirbti“ „Razer“ klaviatūros kompiuterio nelaikant įjungus 24/7.

13 Komentarai

  1. Erne parašė:

    O kažkada tokie geri laikai buvo kasimo, nemažai pinigų uždirbta buvo per kelerius metelius o dabar ką daryti hebryte eiti i fabriką visa diena už centus arti

  2. EscO parašė:

    Intelekto testas

  3. xFiniti64 parašė:

    Jau tokie mesliai razeris, kad jau gaila ju. Nustojau ju sudus pirkt, kai pamaciau, kad ju ipakavimo kokybe geresne uz ju daigtus ir tas ipakavimas realybeje brangiau kainuoja uz pati produkta.

  4. Nukainotas parašė:

    Turėjau dvi Razer peles, viena pradėjo žiauriai doubleclickinti ir prieš pat garantijos pabaigą atsiėmiau pinigus. Antrą va dabar naudoju, nustojo veikti pelės ratuko paspaudimas (girdisi click, bet jokio rezultato), tai išardžiau, pamaigiau, pradėjo vėl daugmaž veikti. Patogios pelės, bet patikimumo nerasta.

    • MMM parašė:

      Razer vidutinska kokybe uz didele kaina. Kazka jie buvo ant bangos. Turiu brangu Razer peles kilimeli: siaip pats geriausias koki esu turejes. Ir turiu ten topine Razer klaba. Turi – pliusu ir minusu. Kaip kazkas sake, plastmases galetu buti geresnes. Bet ziauriai patogus ranku paminkstitas padekliukas. Tik kartais siek tiek traska. Noreciau corsair brangiausia klava isbandyti.

      • DziugoSuris parašė:

        vidutiniska? labiau treciaruse kokybe peleze/klafkose ir ausinese. bet ju cloth kilimeliai su bungees isties geri. nori performance ir basic simple mouse su rgb sudukais-imi razer death adder pele.
        nori lifespantime-imi logitech. nori performance ir jokio softo-imi zowie, nori siektiek geresnes kokybes siuksles su panasiu performance i razer-imi steel series. kappa.

  5. MMM parašė:

    Pastaba: ne i tema, bet matau puslapio pakytimu ir scrollas kazkaip ne taip veikia. Ta prasme puslapio ar komentaru sekciju scrollinimas su peles ratuku.

    • Stipena parašė:

      Jop pasikeitė scrolas ir į blogąją pusę. Dabar jei noriu matyt visą eilę „Naujausi komentarai“ tai turiu praskrolint visą puslapį ir tik tada naujausi komentarai scrolinasi that’s sad 🙁

  6. MMM parašė:

    Na man svarbiausia, kad po default nebutu ijungta, o kas papildoma, gali kurti ka tik nori.
    Is principo, lapdaros negali buti. Jei ten butu dideli pelnai, tai patys samdytu paslaugas is tokiu kaip musu Lambordzini turetoju (kiek girdejau zulikas, ir geras) arba patys statytusi kasyklas.

    Ir as matau daug kam butu naudinga si paslauga. Kas tas daug kas? O gi visi tie, kurie patys nemoka uz elektra. Tai zmones (dazniausiai vaikai/paaugliai) gyvenantys tevu namuose. Ne visada uztenka pinigu zaidimui, o gal ir alui, o cia variantas, pora menesiu pakasi, ir turi zaidima.O uz elektra teveliai sumokes. Morales reikalus paliekam subjektams.

  7. TomasP parašė:

    Kiekvienais metais didelės kompanijos vis labiau parodo kaip jiems dzin ant savo klientų ir kiekvienais metais atrodo žemiau jau neįmanoma kristi. Bet Razer rodo, kad įmanoma.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.