„Razer Phone“ ištvermės testas

Ilgai laukti neteko ir jau galime pamatyti kaip kankinamas „Razer Phone“. Kompanija į telefonų pasaulį įšoko kaip meteoritas, bet su kiek kitokia filosofija nei kiti gamintojai ir kol kas turi tik vieną modelį – „Razer Phone“. Telefonas sulaukė daug dėmesio ir turi vienus iš geriausių garsiakalbių bei net 120 Hz IPS ekraną. Kaip „Razer Phone“ sekasi atsilaikyti prieš braižymą, lenkimą ir kitus pažeidimus pamatysite video.

8 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    baisu ziureti tokius video…kazkoks siaubekas kai taip ishsityciojama is zmogaus darbo

    • SarzzeR parašė:

      Nesuprantu, o kas čia blogo? Gal technologinių entuziastams ir atrodo baisu, bet bent pamatai – ko aparatas yra vertas, kaip ir medžiagų atsparumą ir panašiai. Geriau pasižiūrėti tokį video ir pamatyti, nei nusipirkti ir pastebėti trūkumus pačiam.

    • IFeelYou parašė:

      Ai man tai irgi tokie braižymai ir laužymai be jokios logikos. Nei ten savo telefoną kada taip braižysi, nei ką. Nematau ko čia stebėtis kad stiklo ir plastiko gabalą 5 mm perlaužė. Telefonas ne tam skirtas. Suprasčiau kažkokį Caterpillar skirtą statybininkams daužytų, o čia…

      • SarzzeR parašė:

        Taip atrodo, nesakau, kad kažkas specialiai ima ir braižo ar laužo savo telefonus, bet juk – visko pasitaiko. Dauguma laiko telefoną kišenėje, kartu su raktais ar monetomis. Telefonas gali nuslysti ar iškristi, gi visko pasitaiko.

        Kad ir tas faktas, kad daugelis, savo telefonus, laiko galinėje kelnių kišenėje. Juk taip ir paaiškėjo, kad Iphone 6 – lenkiasi. 😀

  2. Minde parašė:

    Kas korpuso braizymuose man svarbu, kad pati plastmase butu tos pat spalvos kaip ir dazai. Nes baisu kai siek tiek isibrezia ir sviecia pvz balta spavla juodos spalvos fone ar atvirksciai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.