Razer pristatė du naujus kilimėlius pelei

Gerai žinoma kompiuterių priedų žaidėjams gamintoja Razer pristatė du naujus savo gaminius. Tai pelės kilimėliai Goliathus Extended Control Edition ir Goliathus Extended Speed Edition. Jie išsiskiria tuo, kad yra išties dideli – 920 x 294 x 4.3 mm.

Abu kilmėliai padengti guma, kad neslidinėtų ant stalo, ar kito paviršiaus. Juos bus galima naudoti su įvarių tipų pelėmis (lazerinės, optinės ir t.t). Bus pagaminta tik po 10000 kilimelių vienetų, o jų numatoma kaina – $34.99.

Goliathus Extended Control paviršius padengtas pinta tekstūra, kas garantuos tikslius judėsius, o Goliathus Extended Speed Edition padengtas specialiu pintu audiniu, kas pagelbės žaidėjams daryti staigius judėsius su pele.

5 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Naudoju mazesne Control edition versija – puikus vidutines klases pad\’as:)

  2. nanoWorld parašė:

    As apskritai niekada nenaudojau peles kilimelio – kaip tai man tik trukdo toks reikalas 🙂

  3. ZigZag parašė:

    Na šiaip kai kokybiškas, geras kilimelis tai tikrai gerai yra. Dar iki šiol naudoju apžvelgtą seniau Razer Destructor. Per tiek naudojimo kasdieną nei nusitrynęs nei nieko. Ir patogiau ant jo, nei ant stalo. Žinoma, nekalbu apie maximinius kilimlius už 10 litų. Tada tikrai geriau jau be nieko nei su tokiu,

  4. Ambient parašė:

    toks jausmas kad jus marketingo aukos. turiu a4tech kilima 43×40 cm visiskai nesiskundziu, kiek teko per mano rankas praeiti kilimeliu bene viena geriausiu kilimu. O kaina berods 20 lt nesieke. O kad sitas grazus gumos gabalas kainuoja 35 $ tai tikrai ne man.

    P.S. is ko jie gyventu jeigu nebutu tokiu auku kaip jus.

  5. e365365 parašė:

    as prisidedu prie tu,kurie uz kokybe bei geras ir zinomas firmas.turiu keleta razer gaminiu ir nesigailiu ne kiek.butinai pabandysiu isigyti ir viena is siu kilimeliu… 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.