„Red Dead Redemption 2“ PC versija pastebėta „Social Club“ kode

Jau ne pirmą kartą kalbame apie „Red Dead Redemption 2“ asmeninių kompiuterių žaidimo versiją. Patys „Rockstar“ iki šiol nieko šia tema nekalbėjo, bet mes vis girdime vienokius ar kitokius gandus apie „Red Dead Redemption 2“ PC versiją. Kai gandų tiek daug, tai turėtų būti tiesa.

Naujausiame „Rockstar“ „Social Club“ programėlės atnaujinime pastebėtas „RDR2_PC_Accomplishments“ kodas. Tai turi reikšti ne ką kitą, kaip „Red Dead Redemption 2“ asmeninių kompiuterių versiją. Suprantama, konkrečios datos kada galėtume sulaukti RDR2 PC versijos nėra.

Galime priminti, kad GTA V asmeniniams kompiuteriams pasirodė maždaug po dviejų metų kai žaidimas buvo išleistas konsolėms. Tada pirma sulaukėme GTA V atnaujintas versijos PS4 ir XBOX ONE konsolėms, o tik po to PC versijos. Gali nutikti ir taip, kad „Rockstar“ pirma išles naują „Red Dead Redemption 2“ versiją PS5 ir sekančios kartos XBOX konsolei, o tik tada žaidimu galės mėgautis asmeninių kompiuterių turėtojai.


5 Komentarai

  1. GamingGod parašė:

    As neisivaizduoju koki kosmosa jis svers kietajame diske jei portins nuo naujos kartos konsoliu, kai jau dabartinese ir taip sveria ~90 gigu.

  2. ziogzzz parašė:

    RDR2 is a masterpiece!!! Kaip ir Uncharted 4 – 10/10

  3. icebullet parašė:

    As del sito pagaliau caved in ir nusipirkau PS4 pro. Bet uncharted 4 dar labiau uzkabino 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.