„Red Dead Redemption 2“ žaidimo eigos treileris

Iki šiol mums buvo rodomi daugiausiai kinematiniai „Red Dead Redemption 2“ treileriai, bet pagaliau žaidėjams numestas kaulas ir jie gali pamatyti realią žaidimo eigą.

„Red Dead Redemption 2“ išleidimas numatytas šių metų spalio 14 dieną, žaidimas bus skirtas „PlayStation 4“ ir „Xbox One“ konsolėms.

12 Komentarai

  1. Jovaras parašė:

    Klaida aprasyme – PC versija nenumatyta.

  2. SarzzeR parašė:

    Prisipažinsiu, kad apsiseilėjau, žiūrėdamas gameplay. 😀

  3. BC00 parašė:

    Atrodo pritrenkiančiai, sutikčiau kad ir po neriboto delay išleistų, kad tik išleistų 😀
    https://www.pcgamer.com/red-dead-redemption-2-pc-release-date/

    • SarzzeR parašė:

      Tai va, tuo labiau, kad visos 8 R* studijos dirbo ties RDR 2, tai kokią vieną dedikuoti vien PC versijai – būtų laisvai galima. Ir tada koks 1 bilijonas į R* kišenę, vien iš PC versijos. 😀

      P.S. nors žinoma, kad jie jau dirba iš ties GTA 6.

  4. newdiamond parašė:

    pamenu pirma dali suzaisti pasiseke, nes is draugelio buvau pasiemes xbox. Dabar del ekskliuzyvu pasiemiaus PS4. Panasu kad nepardavinesiu, reikes sita suzaist 🙂

  5. icebullet parašė:

    oho, atrodo super. Pamenu nusipirkau ps3 del GTA 5 ir the last of us. Po to numeciau, bet nesigailejau. Tiesa buvo nulauztas, nereikejo pirkt zaidimu po 60 euru. Ps4 vis dar laikosi?

    • GamingGod parašė:

      PS4 tai labai gerai, dauk ekskiuzyvu ir taipi multiplatforminiu versijas jau galima nemokai palost mazdauk isleistu iki 2018 gegužės. Nes netaip senai isejo 5.05 firmware vadinamas branduolio isnaudojimas (arba jailbreak) tad nulauztu zaidimu pagausejo. Aisku naujausio Detroit Become Human dar neina palost nes reikalauja naujesnio PS4 softo.

  6. ziogzzz parašė:

    Man vis norisi pasiimti ps4 pro , bet su dzoistiku shooterius zaisti, as tam per senas jau, neismokau ir tyngiu mokytis nors godnof war 4, rdr2, the last of us 2, uncharted 4, ir dar keli exclusives tikrai intriguoja.. ghost of tutshima, ir galiu pasakyti kad turint 4k telika jau smagu visai zaisti, pvz xbox one nba2k17 ant savo 49 panasonic 1080p slykstu buvo zaisti po 1440p pc versijos, bet pabandzius ant ps4pro nebrangaus lg 4k tv tai viskas buvo netgi labai neblogai ir smoothly!

  7. Raijmiss parašė:

    Game naujas bet kažkoks tuo pačiu pasenęs jis man atrodo..

    • ZBalsas parašė:

      Vienintelis kas šitam žaidime pasenęs, tai – kad veiksmas vyksta praeityje. Visą kitą atrodo tikrai naujai ir gražiai. Turint omeny, kad čia vaizdas iš PS4 Pro..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.