„Remnant: From the Ashes“ ir „The Alto Collection“ žaidimai siūlomi nemokamai

„Epic Games“ parduotuvė vėl siūlo naujus žaidimus visiškai nemokamai. Sekančią savaitę visi norintys galės į savo biblioteką pridėti du žaidimus: „Remnant: From the Ashes“ ir „The Alto Collection“. Norint tai padaryti reikia tik „Epic Games“ žaidimų paskyros. Reikia paminėti, kad „Remnant: From the Ashes“ ir „The Alto Collection“ veikia tik su „Windows“ operacinėmis sistemomis. Pasiūlymas dėl „Remnant: From the Ashes“ ir „The Alto Collection“ žaidimų bus aktyvus iki rugpjūčio 20 dienos.

  • „Remnant: From the Ashes“ žaidimą rasite čia.
  • „The Alto Collection“ žaidimą rasite čia.

 

https://youtu.be/p2os31F7FXs

7 Komentarai

  1. kernelis parašė:

    Man patinka sita kontora. Is pradziu isleido garbage pre-alpha bukles shop’a. Po to pradejo pirkti EGS timed exclusive’us, nes mums to truko – daugiau exclusive’u. O dabar padave i teisma Apple ir Google, nes nori uz dyka naudotis ju infrastruktura ir darytis pinigus ju ekosistemose. Respect’as uz big balls 😀

    • Strelok parašė:

      https://www.youtube.com/watch?v=euiSHuaw6Q4

      Kapitalistai vienas kitą pradėjo pjauti. Pagaliau, geros naujienos. Šeip tiek google tiek apple juos iš savo store užbanino, nes tie per savo store pasiūlė 20% off. Kas iš kart hearth attack davė toms dviem kompanijoms su 30% commissions.

      • newdiamond parašė:

        puse fanatiku net nezino kad juo moka pay po 30 proc.
        cia kai degalinej tau pasiulytu 30 proc nuolaida mokant grynais, kiek pirktu kortelemis ?

        o kai nezinau – neskauda….

        kazkas vis piesia apie ispudingas ekosistemas…

        koralinis rifas ispudinga ekosistema, o ne kazkokia mobilku svetaine….

    • newdiamond parašė:

      ekosistema, kai prie ezero prileidi tik tuos kurie duoda 30 proc 😀

      jei tau tokia eko sistema tinka, pirmyn palapines pirkti jomajo…sugalvojo evil epic apkaltinti :D:D

      jie padare direct mokesti ir apejo tuo too big to fail, o tu cia pamatei evil.

      gal praleidai momenta, kada US kongresmenai snekina apple, google, fb, amazon ?

      Apple ir google panasu net pamirso zodi – konkurencija, o cia atejo kazkas ir i kiausus ispyre…
      saunuoliai epic.

      • kernelis parašė:

        Tu kaip visada perlenki lazda su savo komunistinem filosofijom 😀

        Ezeras cia gan prasta analogija, nes vandens telkiniai didziaja dalimi yra valstybes nuosavybe, tuo tarpu OS tiekejo distribucijos sistema yra privati nuosavybe.

        Man EPIC yra tokia pati mega-korporacija kaip ir kitos: nei daugiau, nei maziau „evil“. Kaip vartotojas, as nematau is jo nieko gero, isskyrus tai, kad dalina nemokamus zaidimus. Ju elektronine parduotuve yra sudas, o laikini eksliuzyvai yra anti-vartotojiska strategija. Tai ko cia dziaugtis? 😀 Dar vienas launcher’is dar vienos milijardines kontoros – yay, paplokime renkutemis.

        Tas ju „spyris“ i kiausus baigsis tuo, kad jis greiciausiai susitars del mazesniu mokesciu net neinant i ilgamecius teisinius procesus ir tiek. Jei taip bus, tai rezultate mega-kompanija tures geresnes salygas, nei „mazieji“ ir tai bus dar blogiau, nei pries tai. Matysim kaip baigsis.

        Android atveju programeles galima instaliuoti is alternatyviu saltiniu, tad tas EPIC’as gali fuck off’inti su savo noru naudotis Google play uz dyka. Apple atveju tokios galimybes (kiek zinau) nera, tad cia priekaistas yra labiau pagristas, nes vartotojas, net ir noredamas naudotis alternatyviu distribucijos metodu – negali, taciau klausimas, kiek realu is teisines puses jiems kazka pasiekti.

        Taip kad jo. Gavno game distribution’a turinti milijardine kontora nepatenkinta, kad negali isvengti mokesciu kitos milijardines kontoros privacioje sistemoje. Patapsnokime per peti EPIC’ui, koks jis geras ir vargselis 😀

        • Strelok parašė:

          Pilnai sutinku, ką kernelis pasakė. Su didelėmis korporacijomis, visad tas bus kad jie sau išsimuš geresnes teises, negu mažos ir kas jas padaro tik dar didesnėmis. Kaip ir su Apple ir mokesčių nemokėjimu. Karl Marx dėl turto talkos monopoliuose nesuklydo. 😛 O dėl vandens telkinių, tai ir aš maniau, kad dauguma valstybei priklauso, užteko pavažinėti po apylinkes ir visur „Privati valda, šaudau be įspėjimo“ Po to pažiūrėjau per registrų centrą ir pasirodo, kad visi mažesni vandens telkiniai jau privatizuoti.

  2. aiwaris parašė:

    bet jie turi gan rimta kozeri gi ant ju engine kaip ir dauguma zaidimu sukasi ant visu platformu tai gal del to taip ir daro.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.