„Rockstar“ dirba prie „GTA Remastered“ trilogijos

Pasklido informacija, kad „Rockstar“ mums ruošia „GTA Remastered“ trilogiją. Į šią atnaujintą trilogiją patenka „GTA III“, „GTA: Vice City“ ir „GTA: San Andreas“. Kol kas patys „Rockstar“ šio gando nekomentuoja.

Dabar visiškai neaišku, kiek intensyviai bus dirbama prie šios atnaujintos GTA trilogijos ir kiek stiprūs bus patobulinimai. Aišku tik tiek, kad grafika ir naudotojo sąsaja bus patobulinti. Šios GTA trilogijos išleidimas suplanuotas šį lapkritį, o žaidimai bus skirti asmeniniams kompiuteriams, PS4, PS5. „Xbox One“, „Xbox Series X/S“, „Switch“ ir „Stadia“.

Teigiama, kad šios trilogijos kūrimas paskirstytas tarp kelių žaidimų kūrimo studijų. Grafikai patobulinti naudojama ne tik nauji elementai, bet paliekama ir senų, tad tai bus kažkoks mišinys. Taip pat naudojamas „Unreal“ variklis, bet neaišku kokiai sričiai.

Pagal gandus, „Rockstar“ dirba ne tik prie „GTA Remastered“ trilogijos, bet perdarinėja ir pirmą „Red Dead Redemption“ dalį.

6 Komentarai

  1. I_ADV_I parašė:

    Norėčiau, kad tai būtų tiesa 🙂

  2. bugism parašė:

    Super, jei naujienos tikros, o RDR pirmos dalies laukiam ir ant PC.

  3. iTroubl3 parašė:

    Kaip tik šias dalis nostalgijos vedamas norėjai peržaisti ir prisiminti senus laikus 😀 Laukiam daugiau naujienų 🙂

  4. adex parašė:

    kazkodel san andreas remake visiskai nedomina, na o kitos dvi butu tiesiog pasaka.

  5. cinikas parašė:

    melzia ta pacia karve dekadas…abejotina ,kad bus superinis „remasteris“ tik texturas pakeis…Svarbu ,kad nebutu pixeliu ir eitu ant nauju rtx ir consoliu….uz kazkokius 50 doleriu.Visi pajams.

    • I_ADV_I parašė:

      Iš tų trijų tik San Andreas žaidžiau.
      Tai ir San Andreas mielai pažaisčiau ir kitus du pažiūrėčiau. Man tai čia puiki naujiena. O pirkti nebūtina, jei nenori 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.