RTX 2080 apžvalgų skelbimas nukeliamas į rugsėjo 19 d.

Praėjusią savaitę pranešėme, kad RTX 2080 vaizdo plokščių apžvalgos bus skelbiamos rugsėjo 17 dieną, bet data buvo kiek pavėlinta. Pradiniame plane „nVidia“ norėjo, kad apžvalgininkai pirma paskelbtų RTX 2080 apžvalgas ir po kelių dienų RTX 2080 Ti apžvalgas. Dabar bus taip, kad rugsėjo 19 dieną sulauksime abiejų vaizdo plokščių apžvalgų.

Taip atsitiko dėl to, kad daugelis apžvalgininkų dar neturi gavę RTX vaizdo plokščių, o tie, kurie gavo, neturi tvarkyklių joms testuoti.

Panašu, kad šis „Turing“ vaizdo plokščių išleidimas nėra toks sklandus, bent jau apžvalgų fronte. Iš sau artimų šaltinių galime patvirtinti, kad dar praėjusį penktadienį vienas iš didžiųjų „nVidia“ partnerių nebuvo išsiuntęs nei vienos RTX vaizdo plokštės apžvalgininkams, nes „nVidia“ paprasčiausiai neleido to padaryti dėl nepatvirtintų sąrašų.

6 Komentarai

  1. pasimetes parašė:

    Kažkaip čia jie suka… Vienu žodžiu gausis vos ne taip, kad pirma sulauksim paprastų žmonių apžvalgų, kurie pre-ordino, nei… 😀

    • ZeroFM parašė:

      Taip ir geriau nes faktas kad tie apžvalgininkai testuos tik FE kortas kurios yra su užkeltais dažniais

      • pasimetes parašė:

        Tik ar tie užkelti dažniai kažką gelbės ? 😀 Šiaip kalbu, kad bent pradinę apžvalgą įdomu būtu anksčiau pamatyti, o ne paties nvidia… O čia gausis apžvalga, kai išeina vaizdo plokštę, tai galėjo jau ir 20 dieną leisti skirtumo nebelieka, nes tos išvakarės nieko nebekeičia.

  2. BC00 parašė:

    Už sąrašų nepatvirtinimo slypės kažkokia kita priežastis. Nėra logikos, kad taip ilgai butų renkamiesi apžvalgininkai.

  3. Gnytasis parašė:

    Cia kad nespetu padaryt preorder cancel 😀

  4. Daimonass parašė:

    Manau, kad problemos su draiveriais yra..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.