RTX 30 SUPER serija turėtų pasirodyti 2022 metų pradžioje

Pasipylė gandai, kad NVIDIA 2022 metų pradžioje ruošiasi išleisti RTX 30 SUPER vaizdo plokštes. Teigiama, kad šių vaizdo plokščių atskleidimas įvyks CES 2022 parodos metu. Kol kas nėra aišku, ar kompanija vienu kartu išleis naujas SUPER vaizdo plokštes nešiojamiems kompiuteriams ir staliniams kompiuteriams. Tai reiškia, kad ši tema tikrai nėra išsemta ir liko dar daug ką sužinoti.

Atnaujintoje RTX 30 SUPER serijoje turėtų būti naudojamas GA103 branduolys. Dabartinės vaizdo plokštės jo neturi. Tai turėtų leisti NVIDIA sukurti naujų modelių, ypač mobiliam segmentui. Jau kiek seniau buvo kalbėta apie RTX 3090 SUPER vaizdo plokštes, kurios ir toliau naudos GA102 branduolį, tik jau pilnai įgalintą, o atminties greitis turėtų būti padidintas, bet talpa liks ta pati.

Gandų skleidėjai taip pat kalba apie būsimas RTX 40 serijos vaizdo plokštes. Teigiama, kad jų išleidimo reikėtų tikėtis 2022 metų spalio mėnesį. Tai reiškia, kad kitų metų pradžioje išleidžiama RTX 30 SUPER serija turės gan trumpą gyvavimo ciklą. Galime tikėtis, kad didelio kiekio SUPER vaizdo plokščių nebus. Taip pat priduriama, kad kitų metų spalį naują grafikos kortų kartą turės ir AMD.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.