RTX 4070 kaina Lenkijoje nukrito žemiau rekomenduojamos

NVIDIA „GeForce RTX 4070“ Lenkijoje pradėta pardavinėti už 3199 zlotų – tiek kainuoja „Founders Edition“ ir pigiausi modeliai su dviem aušinimo ventiliatoriais ir 8 kontaktų maitinimo jungtimis, arba kitaip, rekomenduojamos kainos modeliai. NVIDIA išleidusi RTX 4070 pradėjo tiesiogiai siūlyti savo „Founders Edition“ dizaino plokštes Lenkijos klientams, dėl to aišku, kad būtent tai ir yra rekomenduojama kaina.

„Palit RTX 4070 Dual“, viena iš praėjusią savaitę pristatytų rekomenduojamos kainos vaizdo plokščių. Tai dviejų lizdų ir dviejų ventiliatorių modelis su 8 kontaktų jungtimi. Šis „Palit“ modelis nėra spartintas ir neturi jokių nereikalingų funkcijų. Šiuo metu ši vaizdo plokštė siūloma už 2913 zlotų, o tai yra lygiai 8,9 % pigiau nei rekomenduojama kaina. Verta paminėti, kad ši plokštė nėra vienintelis modelis, Lenkijoje jau parduodamas žemiau rekomenduojamos kainos. Žaidėjai lygiai taip pat lengvai gali rasti RTX 4070 vaizdo plokščių už 2999 PLN.

Kalbant apie kainas, akivaizdu, kad NVIDIA turi galimybių jas dar labiau sumažinti, tačiau tai tikrai nėra naujiena, nes beveik kiekvienas kada nors išleistas vaizdo plokščių modelis starto metu turi didesnę maržą. Vienintelis klausimas – kaip greitai ir kiek NVIDIA ir jos partneriai yra nusiteikę koreguoti RTX 4070 kainą.

3 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Čia jau poros dienų naujiena. Tai vyksta ne vien Lenkijoj. UK ta pati parduodama su 10% nuolaida ir dar kita berods gygabyte Windforce bet nuolaida kiek mažesnė. Ir šeip čia yra šūdas, netgi jei kaina skaičiuosim pagal infliacija vistiek yra blogai. Rtx 4070 atsilieka nuo RTX3080 ir dar duota tik 192bit atminties magistralė. Vienintelis teigiamas dalykas yra mažas tdp. Apskritai jau eilę metų xx70 gpus siūlydavo panašu ar geresni performance nei praeitos kartos xx80 Ti modelis. Čia vėl tiesiog rtx4060 pervadinta į rtx4070. Dar tas didelis shaderiu skirtumas nuo Ti. Nejau dar sugalvos Super modelį įdėti į tarpą kad dar labiau makaluotu zmones.

  2. newdiamond parašė:

    man atrodo zmones pradejo pirkti odines striukes, kad panervuoti viena zmogu, o ne apple marzu lygio produkcija

    • Diaxminde parašė:

      Kokybiškos striukės bent turi didesnę išliekamą vertę, ko nepasakysi apie geležį, ypač vaizdo plokštes, kad ir kaip Nvidia stengtųsi tapti nukąstu obuoliu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.