Rugsėjo 20 d. NVIDIA turėtų atskleisti RTX 40 seriją

Rugsėjo 20 d. NVIDIA surengs specialų renginį, skirtą „GeForce“ produktams. Šis renginys bus „Graphics Technology Conference“ (GTC) dalis. Laikas ir data sutampa su NVIDIA generalinio direktoriaus Jensen Huang pagrindiniu pranešimu, o tai reiškia, kad į pagrindinį pranešimą bus įtraukta naujausia informacija apie „GeForce“ produktus arba „GeForce“ bus skirtas atskiras segmentas.

Buvo gandų, kad NVIDIA gali paskelbti apie savo naujas vaizdo plokštes rugsėjo pabaigoje, tačiau „GeForce“ serija paprastai nėra GTC dalis. Paskelbtas kvietimas į renginį aiškiai nurodo, kad renginio metu tikrai bus kalbama apie žaidėjams skirtas vaizdo plokštes iš „GeForce“ serijos. Laukti liko visai nedaug ir pagaliau sužinosime daugiau informacijos apie būsimą RTX 40 seriją.

NVIDIA pranešimas:

GeForce Beyond: A Special Broadcast At GTC 2022 with Jensen Huang

PC enthusiasts, don’t miss the GeForce Beyond special broadcast!

On September 20th, NVIDIA founder and CEO Jensen Huang will open his GTC 2022 keynote with our latest breakthroughs in gaming, creating, and graphics technology.

NVIDIA GTC is the world’s leading technology conference, where NVIDIA and its partners demonstrate how NVIDIA technologies help solve the world’s toughest computing, scientific and engineering challenges.

3 Komentarai

  1. StrelokRTX parašė:

    Įdomu kiek EU kainuos. Nes žinant, kad EUR dolerio atžvilgiu 20% nukrito ir toliau krenta ir tendencija, kad EU ir taip brangiau kainuoja elektrika negu JAV, kaina eurais gali būti kosminė.

  2. BC00 parašė:

    My bet: 1499 arba 1999 🙂

  3. BC00 parašė:

    1599. Beveik pataikiau 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.