„Ryzen 4000“ procesoriai staliniams kompiuteriams bus suderinami su B450 pagrindinėmis plokštėmis

AMD tikrai ruošia naujos architektūros „Ryzen 4000“ procesorius staliniams kompiuteriams. Šie procesoriai turės „Zen 3“ architektūrą, o taip pat „Vermeer“ kodinį pavadinimą. Šių procesorių reikia tikėtis dar šiais metais, bet tikslaus laikotarpio nežinome. „Ryzen 4000“ procesorių išleidimas gali įvykti net rugsėjį arba tik metų gale. Dabar ši informacija tik gandų lygyje.

Gal pamenate, kad visai neseniai rašėme apie nešiojamą kompiuterį su 16-os branduolių „Ryzen 9 3950X“ procesoriumi. Paskelbus daugiau duomenų apie kompiuterį paaiškėjo, kad jis palaikys ir būsimus „Ryzen 4000“ procesorius. Kaip nurodo specifikacijos, kompiuteryje yra B450 mikroschemų rinkinys. Tai reiškia, kad ir įprastos B450 pagrindinės plokštės palaikys „Ryzen 4000“ procesorius. Tam, žinoma, reikės BIOS atnaujinimo.

Tokia informacija tik patvirtina, kad AMD yra nusiteikusi „Ryzen 4000“ serijos procesoriams išlaikyti atgalinį suderinamumą ir su senesnėmis AM4 pagrindinėmis plokštėmis, o tai puiki žinia norintiems atsinaujinti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.