„Ryzen 7000“ procesorių išleidimas atidėtas dėl problemų su BIOS

Galima sakyti, kad vėlavimo nėra, nes AMD taip ir nepatvirtino rugsėjo 15 d. kaip „Ryzen 7000“ procesorių išleidimo datos, tačiau daugybė šaltinių, įskaitant apžvalgininkus, pagrindinių plokščių gamintojus ir net pačią AMD per vidinį susitikimą su partneriais, paminėjo šią datą. Vienas iš „Chiphell“ apžvalgininkų forume patvirtino, kad jie buvo informuoti apie NDA pakeitimą ir atidėtą išleidimą. Apžvalgininkas teigia, kad AMD vis dar dirba su BIOS, o tai galėjo būti atidėjimo priežastis.

Atsižvelgiant į tai, kad išleidimas buvo atidėtas prieš AMD paskelbiant „Next Generation Ryzen“ pranešimą, tai suteikia vilties, kad tos BIOS problemos nėra rimtos ir daugiausia jos susijusios su optimizavimu. Juk AM5 lizdas bus pirmoji AMD masėms skirta platforma, palaikanti DDR5 atmintį ir PCIe Gen5, todėl tikrai yra ką išbandyti.

Pasak gandų, AMD savo „Ryzen 7000“ procesorius išleis rugsėjo 27 d., t. y. tą pačią dieną, kai „Intel“ atskleis savo 13-osios kartos staliniams kompiuteriams skirtus „Raptor Lake-S“ procesorius.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.