„Ryzen“ įtaka: „Intel“ žada mažinti procesorių kainas

„Intel“ stebi rinką ir yra nusiteikę sumažinti savo procesorių kainas dėl greitai išleidžiamų „Ryzen 3000“ procesorių. „Intel“ kažkada 2020 metais išleis „Ice Lake“ procesorius staliniams kompiuteriams ir tik tada turės atsaką į „Ryzen 3000“. Iki tol „Intel“ konkuruos mažesnėmis kainomis, o taip pat akcentuodami spartą žaidimuose. Teigiama, kad 2019 metų trečiame ketvirtyje sulauksime atnaujintos aukštos spartos platformos (HEDT), bet daugeliui ji nėra įdomi, nes procesoriai yra brangūs, o naudos žaidimuose nėra.

„Intel“ yra nusiteikę 9-os kartos „Core“ procesorių kainas sumažinti 10-15 %. Kol kas nėra tikslių duomenų kiek kuris procesorius atpigs, bet gairės yra aiškios. Kol kas dar nežinoma, nuo kurios dienos išvysime sumažintas kainas, tad jei sugalvojote pirkti stalinį kompiuterį dar kiek palaukite. Kainų sumažinimo reikia tikėtis artimiausiu metu, nes iki „Ryzen 3000“ procesorių išleidimo liko tik pora savaičių. Jei „Intel“ mažins kainas neaišku kaip pasielgs AMD. AMD seniau teigė, kad „Ryzen“ procesoriai žaidimuose jau prilygsta „Intel“ atitikmenims, o darbo užduotyse juos lenkia.


1 Komentaras

  1. BC00 parašė:

    Įdomu kaip čia dabar Intel elgsys priblokšti AMD progreso: imsis švarių darbų su naujais produktais ar kartos nešvarią istoriją 😀

    https://www.techpowerup.com/256842/intel-internal-memo-reveals-that-even-intel-is-impressed-by-amds-progress

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.