„Ryzen Threadripper“ pakuotė, išleidimas rugpjūčio 10 d.

Naujojo AMD galiūno „Ryzen Threadripper“ išleidimas yra visai už kampo, manoma, kad jis įvyks rugpjūčio 10 dieną. O dabar AMD pasidalino „Threadripper“ pakuotės nuotrauka. Gali būti, kad tai tik apžvalgininkam skirtas įpakavimas, o parduotuvėje galime sulaukti įprasto dėžutės. Bet mūsų nenustebintu jei ir mažmeniniai rinkai skirti „Ryzen Threadripper“ būtų taip šauniai supakuoti.

31 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    IFeelYou pasitikrink pasto dezute, ar nera sio grazaus siuntinuko 🙂

  2. koloniukas parašė:

    Po RedundancyMaster pasirodymo kaip nebus 😀

  3. IFeelYou parašė:

    https://www.youtube.com/watch?v=ZoVK6rJR5VE
    Įdomu… ThreadRipper sudarytas iš 4 blokų po 8 branduolius, iš kurių 2 yra išjungti…

    • Daimonass parašė:

      Viena aisku, kad geriau nedaryt delit sitiems cpu 😀

      • koloniukas parašė:

        Bus ten kiekvienam bloke po keturis branduolius ir tiek 🙂 IFeelYou manau, kad delitinsi? Pasiimi du tokius cpu, ant vieno pasimokai su kitu jau išeis 😀 Nu, bet jau cpu dydžio… Toliau manau pusė mb, vien cpu socketas bus 😀

        • kernel_panikuoja parašė:

          Tai gi sake per video, kad 2×8 naudojama. Siaip idomu, ar X399 fiziskai gali veikti su daugiau nei 16C. Jeigu gali, tai TR, bent kas del multithread, turi tikrai nemaza resursa i prieki kaip platforma.

          Butu nerealu, jeigu palaikytu 16+ ir dar su siais modeliais atsirakintu ir 8 kanalu atminties sasaja 😀

        • IFeelYou parašė:

          Tai jau gi pasakė kad paklause AMD, ten 4 blokai po 8 branduolius ir 2 atjungti. Tuoj koks overclockeris „unlockins“ dar 2 blokus 😉
          Aš pirksiu 3. Viena sau, ir 2 į vaikų kompiuterius. Turi nuo mažens pratintis prie technikos. Beje, koloniuk, ar teisingai žmonės kalba, kad tavo pelės kilimėlis 300 eurų kainavo? 🙂

          • koloniukas parašė:

            Po 301 😀

          • Minde parašė:

            geras, jau nemaniau kad buna brangesniu negu 100 euru 🙂

          • koloniukas parašė:

            Pusė tik žiūrėjau, dabar užbaigiau 🙂 Gaila, kad jam nepavyko patikrinti. Du bus matyt mirę, tik dėl aukščio naudojami 😀

            • kernel_panikuoja parašė:

              Mazai tiketina, kad 2 mire. Dabar AMD yield’as arti 100%. Net ivertinus salygiskai mazus TR kiekius ir galima defektuotu EPYC recycle’inima, vistiek islieka gana nemaza tikimybe, kad bent viena is tu 2 serdziu yra gera.

              Aisku tai suteikia sioki toki siurrelistiskumo jausma – vieni zmones moka 250-600eur uz R5/R7, o kituose produktuose dvi galimai geros tos pacios serdys uzlock’intos kaip kokios tai trukdancios siuksles 😀

              • koloniukas parašė:

                Nu žynant amd istoriją gal taip ir nebus, paliks kokį vieną veikentį, kas manau tikrai sukels audrą inteliui 🙂 Būvau ir su amd ir su intel.

              • neblogai parašė:

                Dar gali būti ir taip, kad Threadripper gamybai nepasiruošta, ir kol kas panaudojami Epic, kaip kad RX480 4GB pirmos plokštės buvo su 8GB atminties-ir tik vėliau pradės TR gamybą su 2 lustais. Arba dar geriau- čia panaudojami nepavykusiai sulituoti Epic lustai- juk išleidžiama kaip tik mėnuo po Epic išleidimo.

                • kernel_panikuoja parašė:

                  Daug nezinomuju cia… Bent man. Visu pirma, ten buvo engineering sample, kas nebutinai gali buti final package. Antra, as nezinau, ar validation’as daromas kiekvienai serdziai atskirai, ar visoms jau esant package’e. Turbut, jau esant package’e. Trecia – kokia tiksliai vienos serdies savikaina. Gali buti ivairus variantai, nuo criplinto EPYC’o, iki neapsimokejimo daryti atskira package’a ekonomiskai. Arba misrus variantas – vieni toki, kiti toki.

                  Teks palaukti sekanciu review.

              • koloniukas parašė:

                Na bus matyti

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.