„Ryzen Threadripper PRO 5000“ procesorių išleidimo tikimasi kovo mėnesį

Tai kol kas yra tik gandas, bet jis arba bus labai greitai patvirtintas, arba paneigtas. Teigiama, kad AMD planuoja „Ryzen Threadripper PRO 5000“ procesorius išleisti 2022 metų kovo 8 dieną. Naujoje serijoje bus iš viso 5 modeliai, bet jų specifikacijos dar yra nežinomas. Manoma, kad AMD apie „Ryzen Threadripper PRO 5000“ išleidimą praneš kitų metų pradžioje CES parodos metu, tad iki informacijos patvirtinimo ar paneigimo liko visai ne daug laiko.

Naujų „Ryzen Threadripper“ procesorių laukia ne vienas profesionalas, bet AMD nejausdami konkurencijos aukštame spartos segmente „Zen 3“ branduolio į „Threadripper“ seriją iki šiol taip ir neperkėlė. Buvo netgi tokių kalbų, kad AMD „Threadripper“ procesorių su „Zen 3“ branduoliu visai neišleis. Kaip ten bus iš tikrųjų sužinosime jau labai greitai.

7 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Kada pirminis launch turėjo būti? Ar tik ne š.m. rugsėjį?

  2. Daimonass parašė:

    „AMD nejausdami konkurencijos aukštame spartos segmente“

    O tai Intel nieko neturi ką pasiūlyti ?

    • SoTOP parašė:

      AMD galingiausi Treadripper yra 64 branduolių, pas Intel 18 arba 28, jeigu vienetinius produktus įskaičiuojam. Kitų metų antroje pusėje Intel turėtų paleisti savo 56 branduolių procesorius skirtus konkuruoti su AMD Treadripper, viena iš priežasčių kodėl AMD prisiruošė kažką išleisti pagaliau.

  3. kernelis parašė:

    Threadripper seima cool, bet AMD’ui sakyciau butu laikas pradeti apsvarstyti foundry dual source’inima mainstream produktams, pvz., is Samsung. Realybe tokia, kad AMD turi rezervavus ~5% TSMC N5 resurso, ir jis tikrai nebus naudojamas ZEN4 R5’tiems po 200 doleriu 🙂 Panasu i tai, kad bleeding edge litografija kuo toliau, tuo didesnis bottleneck’as AMD’ui tampa, kas budget/midrange pirkejams tikrai nera gera zinia.

  4. BC00 parašė:

    Geszhals.at TRX40 motininių praktiškai nulis. Kas nors dar tiki, kad AMD išleis Zen 3 TR’us desktopui?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.