S.T.A.L.K.E.R. 2 kūrėjai atskleidė šiek tiek detalių apie žaidimą

Interviu metu S.T.A.L.K.E.R. 2 žaidimo kūrėjai „GSC GameWorld“ kiek plačiau papasakojo apie būsimą žaidimą. Reikia pasakyti, kad kol kas žaidimo išleidimo data dar neaiški.

Tikinama, kad S.T.A.L.K.E.R. 2 tikrai neturės „Battle Royale“ režimo, o taip pat jo nebus galime žaisti tinkle. Naujas žaidimas bus paremtas ir įkvėptas senesnių S.T.A.L.K.E.R. žaidimo dalių („Shadow of Chernobyl“, „Clear Sky“ ir „Call of Pripyat“) ir bus stengiamasi išlaikyti unikalią atmosferą. Tai reikštų, kad frančizės fanai turi būti patenkinti, nes S.T.A.L.K.E.R. 2 eis pirmtakų pėdomis. Žaidimo kūrėjai žada pateikti specialius įrankius, kurie leis modifikuoti žaidimą. Su jais moderai galės kurti naują turinį žaidimui. Tuo pačiu pranešama, kad S.T.A.L.K.E.R. 2 nepalaikys VR.

3 Komentarai

  1. GamingGod parašė:

    Svajones kada bus galima zaisti sita perliuka, nes Stalker turi tokia uzvedancia atmosfera kad net po siai dienai isijungiu metes naujus sudu tvanus kaip Rage 2. Stalker 2 planuoja isleisti tik 2021 metais, tad per ta laukima Get Even kurejai Farm 51 ruosia kita siek tiek panasu zaidina Chernobylite, nusimato vel geri seni laikai stalkeriniams

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.