S. Jobsas: Mes pardavėme virš 100 milijonų iPhone

Apple įkūrėjas Stevas Jobsas sunkiai serga, kad jis labai sulysęs mes matėme vakar, kai jis pristatė antrosios kartos iPad planšetinį kompiuterį, tačiau kova su liga jam netrukdė pasidžiaugti pasiekimas – parduoti net 100 milijonų iPhone išmaniųjų telefonų.

S. Jobsas renginiu metu patvirtino, kad visų keturių iki šiol išleistų iPhone išmaniųjų pardavimus sudėjus į vieną skaičių, šis viršytų 100 milijonų ribą. Apple įkūrėjas taipogi pasidžiaugė, kad jo kompanijai per praėjusius metus pavyko parduoti ir 15 milijonų iPad kompiuterių.

Atmetus įrenginius, buvo pranešta apie tai, kad vartotojai parsisiuntė kiek daugiau nei 100 milijonų elektroninių knygų per iBooks programą, o Apple vartotojai sukūrė kiek daugiau nei 200 milijonų paskyrų. Tai išties stebinantys skaičiai.

4 Komentarai

  1. SB parašė:

    Word pavedė, pats kažką prirašė. Pataisyta.

  2. MrMario parašė:

    pardavimų skaičiai įspūdingi: jei pasaulyje gyvena apie 6 mlrd. žmonių, tai iPhone yra pirkę 1.7% žmonijos:)

  3. SB parašė:

    MrMario>O ką tai reiškia? Net visa žmonija telefonų neturi, tai jau čia skaičiavimo klaida, jau nekalbant apie per mažą gyventojų skaičių nurodytą tavo. Toliau gi ubagai neįpirks išmaniųjų telefonų, tai čia dar tas skaičiavimas mažėja. Pamąsčius su galva, tas 100 milijonų visai gražiai atrodo.

  4. Fostil parašė:

    Bet atmeskit ir dideli skaiciu, kurie per nauja pirko. Pilna juk amerikonu kurie pirko iphona>3g>3gs>4g.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.