S. Jobsas serga nepagydoma liga

Įvairioje spaudoje rašoma, kad kompanijos Apple veidui bei įkūrėjui Styvui Jobsui teliko gyventi daugiausiai du mėnesiai, o pagal kitus pranešimus ir mažiau. S. Jobsas šį kartą serga reta kasos vėžio forma, kuri, atrodo, yra nepagydoma.

Nors Apple kol kas jokių oficialių pareiškimų nepadarė, kai kurie gydytojai žiniasklaida prasitarė, kad S. Jobsas šį kartą serga nepagydomai. Ir nors jis toliau lanko chemoterapijos kursus, jie atnešė tik neigiamą poveikį – jis labai sulyso, o plaukai išretėjo. Pranešama, kad S. Jobsas atrodo nepavydėtinai.

Galime priminti, kad šių metų sausio pabaigoje S. Jobsas paliko Apple vadovo postą ir teigė, kad nori visą savo dėmesį skirti sveikatai. Retos formos kepenų vėžys Apple įkūrėjui diagnozuotas dar prieš 7 metus, jam buvo persodintos kepenys, tačiau tai negelbėja dėl naujos vežio formos. Lauksime oficialios informacijos.

6 Komentarai

  1. crooked parašė:

    liaudies patarle – uz pinigus sveikatos nenusipirksi, cia puikiai tinka :/

  2. nemesis parašė:

    crooked tavo žodžiuose tik dalis tiesos, eilinis žmogelis jau numiręs kelis kartus būtų suspėjęs. O apskritai tai liūdna, ką čia bepridursi…

  3. Vaidas parašė:

    Gaila žmogaus 🙁 . Nors Apple gaminių nemėgstu, bet Jobsas išties yra žmogus su įspūdinga praeitim, nusipelnęs savo turtų.

  4. Herkus_LT_ parašė:

    gaila, ka cia ir bepridursi 🙁

  5. tobulumas parašė:

    Straipsnis labiau tiktu zmoniu zurnalui, bet kuriuo atveju gaila butu netekti sios asmenybes.

  6. SB parašė:

    tobulumas>Zinomas zmogus musu megiamoje sferoje, tokia naujiena butina.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.