„Samsung Galaxy S10“ nuotrauka

Pasirodė pirmoji „Samsung Galaxy S10“ telefono nuotrauka. Ji yra labai cenzūruota, tad matome tik aptakų vaizdą. Manoma, kad šis telefonas turi 6.1 colio ekraną su užlenktais šonais. Kad ir kiek būtų sudarkyta nuotrauka vis tiek nesunku pamatyti, kad ekrano priekyje yra išpjova priekinei asmenukių kamerai. Ji yra dešiniame viršutiniame kampe. Įdomu, kiek stipriai trukdys kamera, esanti pačiame ekrane.

Dar buvo pastebėta, kad apatinis rėmelis yra didesnis nei viršutinis. Dėl to „Samsung Galaxy S10“ telefonas nėra simetriškas.

„Samsung Galaxy S10“ turėtų būti išleidžiamas vasario mėnesio pabaigoje, MWC 2019 parodos metu Barselonoje.

8 Komentarai

  1. Nukainotas parašė:

    Skylė ekrane dėl šiek tiek susiaurėjusių rėmelių viršuje ir apačioje? Ne, ačiū. Bent jau galėjo padaryti tuos rėmelius vienodo pločio.

  2. nemesis parašė:

    O ką s11 tada būtų darę? O dabar išlygins apvadą…

  3. Neveris parašė:

    hm, deje as turiu S9+ su kontraktu Q2, tai dar meteliai liko…turbut sita praleisiu, ir lauksiu s11 😀

  4. newdiamond parašė:

    gana idomus paradoksas….telefonu modeliu kaip snaigiu is dangaus, aisku jie beveik visada dabar vienodi.
    bet vistiek telefonu pardavimai sumoje, tokie tarsi jau sitame amziuje ju nebeparduos, bet vistiek isgirsti kad ne toks apskritimas, per platus remelis ir panasiai….
    idomu tai kada atsiras tas reikiamas telefonas 😀

  5. nemesis parašė:

    Per vieną post apokalipsinį filmą(The book of Eli) nuskambėjo frazė „Žmonės turėjo daugiau, nei jiems iš tiesų reikėjo“. Dabar tokiuose laikuose gyvename, ir klausimas vienas – kada visa tai baigsis…
    Aš suprantu s9 ir panašios kainos kategorijos įrenginių pirkimą kai pirkėjas supranta kas tai per daiktas ir ką jis su juo daris. Sesuo viena turi. Daro tai ką už 5-kart mažesnę kainą neblogiau darytų xiaomi redmi note 5/note 6 pro/mi a2.

    • Strelok parašė:

      tai vadinasi pazanga ir visi tuom naudojas, net ir tie kurie pilnai negali ar nemoka jos isnaudoti. Problema yra kitame, kad kapitalizmas skatina ne tik pazanga, bet ir besaiki resursu svaistyma. Zmones pradeda nesaugoti ka turi ir linke viska daznai keisti, net jeigu jiems to nereikia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.