„Samsung Galaxy S20 Ultra“ nuotrauka atskleidžia kameros išdėstymą

Iki „Samsung Galaxy S20“ serijos telefonų išleidimo liko mažiau nei savaitė, jei tiksliau, pristatymas vyks vasario 11 dieną. Jau dabar galima pamatyti realią telefono nuotrauką, o ne vizualizaciją. Tai mums parodo, kaip atrodys „Galaxy S20 Ultra“ kamerų blokas. Beje, reali nuotrauka yra labai panaši į seniau matytas vizualizacijas.

„Samsung Galaxy S20 Ultra“ gale turės labai didelį iškilusį stačiakampį kamerų bloką. Kamerų blokas užima beveik pusę nugarėlės (iš pločio). Tame kamerų bloke matome periskopą, tris įprastus jutiklius, mikrofoną, LED blykstę ir dar vieną jutiklį po apsauginiu stiklu.

Tikint gandais, pagrindinė kamera yra 108 MP su „ISOCELL Bright HMX“ jutikliu. 48 MP periskopo jutiklis turės net 10x optinį ir 100x hibridinį priartinimą. Plataus kampo kamera turės 64 MP jutiklį.

Dar vienoje nuotraukoje galime pamatyti „Galaxy S20 Ultra“ ir „Galaxy S20+“ telefonus šalia. Kamerų blokas tarp šių dviejų telefonu tikrai skiriasi akivaizdžiai. Manoma, kad S20+ turės ToF jutiklį. Kitos trys kameros yra 12 MP + 64 MP (Telephoto) + 12 MP (Ultrawide).

18 Komentarai

  1. iTroubl3 parašė:

    Kaip visada visas pasaulis juokiasi, daro memus kai Apple pristato naujus dizaino sprendimus, ir kai iš paskos tą patį padaro kiti gamintojai tai jau lyg patampa ir normalu ir visiem labai patinka.. apple turbūt daugiausiai heiterių turinti kompanija 😀

    • nemesis parašė:

      Nesupratau. Jūs norite pasakyti kad Apple pirmi į savo telefonus pradėjo dėti vienoje pusėje ne vieną kamerą, o dvi, tris ir daugiau? Ar ką?
      Daugiau ar 3 kameras išdėstyti plokštumoje kiek labai skirtingų būdų yra (ir kad atstumas didelis labai nebūtų tarpusavyje)? Buvo jau n metų prieš iphone 11 Pro ir ratu, ir trikampiu, ir eilėje, ir kvadratu, ir kaip tik nori išdėstytų. Koks čia išvis dizaino elementas?

    • Szaroo parašė:

      Vienas paprastas dalykas – kaip atrodo telefonas įdomu tik visiškiems idiotams.
      Kol telefono specai geri ir juo patogu naudotis, tol tai yra geras telefonas. Prisipisinėjimai prie to, kiap išdėstytos kameros yra infantilių išgamų užsiėmimas.

      • pasimetes parašė:

        Na nesakyčiau, kad „idiotams“ tiesiog vieni žmonės labiau išvaizda svarbiau, nei specifikacijos. Kitiems specifikacijos ar panaudojimo galimybės, kiekvienas mato skirtingai.

    • Laimius parašė:

      Susireikšminkit. Nemačiau nei vieno meno dėl kameros galines. Net na’elabai kam įdomu buvo paskutinis. Antakis dar dar. Bet iš jo ir dabar šaipomasi ir ant visų telefonų. Ir pats be jo norėčiau turėti. O į temą – koks skirtumas kaip išdėstyta – kažkam vistiek nepatiks, bet vienetams. O va zoomas tai +. Beg čia ir tiek kamerų nereikia, ir išradimas periskopinio tai huawei

      • Laimius parašė:

        Be to iš apple nelabai kas šaiposi tiesiogiai. Labiau iš jo fanų, kurie paromis laukė telefonų. Lietuvoje ima paskolas ar dirba kokius 3 mėn už minimuma dėl jo

  2. cinikas parašė:

    van tokiems fanams isleis iphone9…sekmes

  3. newdiamond parašė:

    idomu ar sulauksiu momento, kada „telefonai“ nebetures galimybes sms siusti ir skambinti
    Speju Apple pirma atsikratys tokiu nenaudingu funkciju 😀
    joke, kad niekam neskaudetu

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.