„Samsung Galaxy S8“ bus pristatytas balandžio 28 dieną – savaite vėliau nei buvo planuota

Kasdien pasirodo daugybė gandų apie būsimąjį „Samsung Galaxy S8“, ir vis sunkiau suspėti su visomis detalėmis. Vienas dalykas, kuris iki šiol buvo nepajudinamas – tai šio dvejų šio flagmano versijų pristatymo data, numatyta balandžio 21 dieną. Prieš ją patvirtinant oficialiai buvo kalbama, kad tai bus kovo 29 diena, tačiau niekas jau neabejojo ir nekantriai laukė balandžio. Gal dėl to, kad buvo pasklidę gandai, kad telefonai pasirodys parduotuvėse irgi balandžio 21 dieną.

Dabar vienas šių šaltinių grįžo su atnaujinta S8 pristatymo data. Kalbama apie Evan Blass, dar geriau žinomą kaip @evleaks moniker, kuris sako, kad „Samsung“ planai kiek stringa. Reikėtų akcentuoti, kad Korėjos kompanija oficialios pristatymo datos dar nepatvirtino, taigi tai dar nėra vėlavimas.

Kad ir kaip būtų, dabar paskelbta, kad S8 ir S8+ bus pristatyti balandžio 28 dieną, savaite vėliau, nei planavo „Samsung“. Neaišku, kodėl tai nutiko, tačiau lengva spėlioti, kad „Samsung“ gamykla nespėjo taip greitai pagaminti „Exynos 9“ ir „Snapdragon 835“ mikroschemų, kurios varys S8 telefonus. Gali būti, kad kompanija vykdo papildomus bandymus, nes nori užtikrinti, kad S8-tukų neužpuls tokios problemos, kaip Note7.

„LG“ turėtų džiaugtis šia žinia, nes tai reiškia, kad neseniai pristatytas G6 turės papildomą savaitę laisvos rinkos prieš pasirodant pagrindiniam konkurentui.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.