„Samsung“ galvoja apie atvirkštinę išpjovą telefonams

Kai tik pasirodė telefonai su išpjovomis ekranuose, tai patiko tikrai ne visiems. Aiškėja, kad „Samsung“ maždaug prieš metus užpatentavo telefoną su atvirkščia išpjova, o dabar galime pamatyti kaip tai atrodo. Vizualizacija tik maždaug perteikia, kaip galėtų atrodyti telefonas su iškilimu, tai neatspindi kaip galėtų atrodyti galutinis produktas.

Atvirkštinė išpjova leistų padidinti ekrano naudingą plotą, bet visada lieka klausimas, ar būtų patogu tokiu telefonu naudotis. Apie panašų dizaino sprendimą galvoja ir „Xiaomi“. Kyla natūralus klausimas, ar ne geriau viršuje pridėti mažą rėmelį ir išlaikyti telefoną stačiakampio formos. Kol kas nei vienas gamintojas telefonų su atvirkštine išpjova išleisti nežada.

3 Komentarai

  1. EscO parašė:

    Inovacija kurios niekas neprašė.
    bėja klaida tekste „neatspinti“

  2. AqTrap parašė:

    Jau geriau tiesiog su varikliuku išlendama daryti nei šitą. Visas išpjovas galima pateisinti, nes teigiamos naudos suteikia, bet šitas… Nesuprantu kokia prasmė. Čia tas pats kaip su rėmeliais tik, kad kampai nupjauti, silpnesnė vieta kritime, atrodo klaikiai ir tiesiog nepatogu.

    • newdiamond parašė:

      klaikiai atrodo iki siol tai, kad ta ispjova baisia, paeme kiti visi kaip koki pramonini standarta, net reklamose rode visur telefonu paveiksliukus su ta Apple baisia ispjova…
      Kiti tokiu baisiu standartu ivesti neturi teises 😀 taip vartotojai nusprende :D:D

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.