„Samsung“ į savo išmaniuosius televizorius diegs „McAfee“ antivirusinę

Paaiškėjo, kad „Samsung“ į savo išmaniuosius televizorius diegs „McAfee“ antivirusinę programėlę, o visa tai bus daroma dėl to, kad „McAfee“ jiems už tai moka. „Samsung“ išmanieji televizoriai naudoja dalinai atviro kodo „Tizen“ operacinę sistemą. Dabar egzistuojančios „McAfee“ antivirusinės su tuo mažai ką turi bendro ir diegiama antivirusinė bus specialiai sukurta televizoriams. Manoma, kad realaus poreikio antivirusinės diegimui į televizoriaus operacinę sistemą visiškai nėra. Tas pats saugumas gali būti pasiekiamas operacinės sistemos lygiu. Be to, visa „Samsung Smart TV“ programėlių ekosistema yra atidžiai kontroliuojama ir iš ten gauti kenksmingą programėlę yra mažai šansų. Jei jau taip nutiktų, kad į televizorių papuls kenkėjiška programėlė, tai labai didelė tikimybė, jog jis turės apėjimą ir naujai „McAfee“ apsaugai.

„McAfee“ antivirusinę rasime visuose 2019 metais pagamintuose „Samsung“ išmaniuosiuose televizoriuose.

59 Komentarai

  1. pasimetes parašė:

    Nu va, bus lengviau nuspręsti kokio nepirkti TV. 😀

  2. ojojoj parašė:

    Tai, kad mano 2018m QLED ta antivirusine yra ir jos neistrinsi.

  3. xFiniti64 parašė:

    Nu cia tai viskas, fsio samsungo isvis nieko niekada nepirksiu, kokie jie debilai 😀 jau ju telefone sudavairo ir brukalu buvo iki skrandzio turinio pateikimo ant telefono ekrano, tai dabar ir telikuose.

    • ojojoj parašė:

      Ko tu cia stradalini? Nei ta programa issoka, nei tv lagina, nei ka, pofikano, kad ji ten yra + pas mane jokiu reklamu nerodo, kai kazkas rase ir verke, kad jau ale reklamas kazkokias mato ir t.t. Naudojuosi labai solidziu TV (aisku uz saldzia kaina), bet ir gaunu produkta uz tai, kuriuo dziaugiuosi kiekviena diena.

      • newdiamond parašė:

        norejo zmogus kazka parasyt 🙂

      • xFiniti64 parašė:

        turiu MU9000 , jau lago karalius, tizenas hlamas kaip turi buti, kartu su n950 saundbaru, tai tokia nelaime pasiemiau. HDMI-CEC veikia kaip nori, isniekur jungineja grotuvus, netflix appsas isvis suluzes, kaikurie serijalai nelaudina ar neteisingai rodo HDR, DOLBY VISION nepalaiko, nu toks sudas, puse netflix turinio yra DOLBY VISION, puse UHD blu reju yra DOLBY VISION, jie susikure savo HDR10+ kurie zadejo updeitus seniem telikam ir spek pamirso 😀 PVZ, ijungiu appple tv 4k nes jis pilna netflix turi ir veikia su VPN puikiai ir hulu ir tt, tai tas sumautas telikas per CEC ir xboxa ijunge visada 😀 Inputus jungineje belekaip, pasimeta kur kas pajunkta, ju saundbaras su tv isvis nedraugauja, vaizdo kokybe meslu meslas nes edge LED ir subtitrai ant HDR UHD blu ray kaip prozektorius is kampu sviecia. Zodziu laukiu LG 2019 OLED su HDMI 2.1 C9. Ai HDMI ARC suluzes, kai daugiau irenginiu i inputus sudeti neveikia ARC, per ju wi fi su saund baru pasijungima irgi nevisada veikia, pameta bitu, tokie baisus grsai skaitmeninei, nesusinhronicuoja pulteliai, kartais isvis tv pultelis neveikia, reik batkes isimt idet 😀 nu karocia. Gyvenime nepirksiu samsung. Ijungi tv ir lauki 10s kol isijunks, o i meniu nenueisi, hdmi inputai vel lagaina, reik laukt, speja viskas 10 kart isijunkti 😀

        • ojojoj parašė:

          Tai gal garantinis issprestu tam tikras tavo bedas? Mano senas telikas buvo MU8000 ir jokiu luzynejimu nebuvo ir kam perleides esu dziaugiasi tv iki siol.

          • xFiniti64 parašė:

            Matai, jai jus televizoriu naudojat tik galos televizijaij tai tada visiskai sutinku, kad jokiu bedu ir tai yra overkilas galos televizijaij. Cia ne prieko garantinis, nes pilni samsung forumai, ir av forumai ir tt. Cia ju firemveiro – gelezies problemos, kai yra sujunkta daugiau nei tris grotuvai, ps4 pro, xbox one x, oppo UHD blu ray, apple 4k TV, paskui saundbaras su kuriuo turi dirbti per ARC, paskui chroma 4:2:2 naudojimas. Licenzijos su dolby, dts ir tt. Kada grotuvas siuncia HDR ir chroma 4:2:2 su 60 hz ir materijom pastatytus audio kaip atmos ar dts: X, kada reikia naudoti HDMI CEC protokolus su xboxo pulteliu ar blu ray grotuvo pulteliu ar apple pulteliu saund bara ar tv meniu.

            • MMM parašė:

              papasakok apie apple 4k TV

              • xFiniti64 parašė:

                Jai nori lengvo vpn, kad matyt pilna netflixo turini, gauti hulu ir HBO, bei vienintelis striminimo irenginys galintis DOLBY VISION + DOLBY ATMOS su HDMI 2.1. Bet tiesa vien HDMI 2.1 laidas 40 euru 😀 As dar kaip kruva kitu obuoliu turiu, tai ju visa eko sistema su ju servisais kaip apple music.

                • MMM parašė:

                  as ziurejau DOLBY VISION 4k per Netflixa, tai visai nieko. Tiesa, vienas pusiau siaubiakelis toks gerai ziurejosi, ir kur siaip, tamsoje sviesos issoka, o ten kur ale buitavucha tai is jo mazas labai skirtumas.
                  Bet ar pats telikas palaiko 2.1? Abejoju, pas mane pvz tik 2.0a bet ir tai puse velnio. HDMI 2.0 b jau gerai, o HDMI 2.1 cia jau 5k ziureti.

                • xFiniti64 parašė:

                  MMM, 2.1 palaiko tik 2019 metu tv, esme yra garse, dolby atmos. Aisku jai receiverius naudoji ir susimontaves dolby atmos garsekalbius. 5k cia neesme, 2.1 hdmi naujoves geimingui yra skirtos su konsole ir materijom pastatytam garsui kaip dolby atmos ar dts X.

                • MMM parašė:

                  jo, 2.1 tai geras daiktas po liubomu, ir nereikia ziureti, ten 2.0a ar 2.0b. 2.1 viska tures ir daugiau negu reikia.

      • MMM parašė:

        as verkiau. Nezinau, ta reklama nera akivaizdi, o ten tarp apsu sukasi.

  4. procc parašė:

    Jau tie telikai visi ir taip yra nesveiki stabdžiai, dar į juos antivirusines rašo…

    • newdiamond parašė:

      o tu kaimyno kates nepalaikytum uz 100 eur per para ? 🙂

      • xFiniti64 parašė:

        Ne nepalikyciau, nors ir uz 10 gabalu, nes visos panos pamatytu, kad as su katem ir galvotu, kad as lopas ir mergu netureciau ir galeciau apsikakojes dvest, Mergos- pirkejaij. Trumpam jie gaus saibu, bet ilgainiui uz tokias nesamones praradines klijantu baze ir savo varda. BUvo viskas pasmane samsungas ir kruva ju telefonu pirkau, bet kaip isikalinet is pirkeju pradejo su savo durna politika, as ir mano visa seima ir gimine, anti samsungai. Taipat ir bendradarbems pasakoju, ir ziurek jau koks ratas. CIa va sony pvz, buvo geri telefonai telikai, kaip sudus malt pradejo su DOLBY, DTS palaikimais, 0 updeitu, savo standartu brukimu, brokuotu modeliu isleidimu, tavarkant kitais modeleis ir tt, ziurek telefonai minusas, tv vos isilaiko, jai ne pleistas su kamerom amba butu.

  5. Strelok parašė:

    Kam isvis telikai, kai monitoriai yra 42 coliu 😛

    • xFiniti64 parašė:

      Monitoriu gamintojaij paneliu – tos kur vaizda rodo, nekuria, iskyrus samsunga ir lg, dar AU optronika, kadangi perkamoji galia yra maza palyginus su tv, o visas pelnas is office firmu, tai ir paneliai yra kuremi officui- darbui, tokie sudziai kaip asus ar acer, jie paima LG ar AU optroniko paneli offisini ir ji overklokina pridyrba, ir ikisa i zypsincia dezute uzrasyta geimingui, paskui vieno artifaktai, gaustingas, ir tt. Ir seip visi panelei TN pagrinde. Nes perkamos galios nera. Paimam pvz, dabar su visais bajeriais munika Asus ROG Swift PG27UQ , kuris tikra HDR turi su 1000 nits sviesos srautu, tikra 4k paneli auksto daznio, vietini ne apatines juostos apsvietima, kur paskui prozektoriai is kampu, jo kaina palei 3000 jevru ! Uz tokia suma as galiu paimti LG OLEDA ! OLEDA !!! arba samsunga su tuo paciu kvantiniu daleliu filtru ( visi LCD turi galini apsvietima, jie patis sviesos sneskleidiza jie kaip baznycios vitrazas filtruoja pixelius, tad reikalingas apsvietimas, visi LED yra maza juostele apcioje su melinais dijodais, melini nes ekonomiskaiusia nes jie turi didziausia bangos ilgi, ir naudoja fosforo filtrus isgaut balta is melinos sviesa, bet ji melinu pagrindu ir spekras pagrinde melinas, ka akis mato prasciausiai ir kenke labiausiai. O kvantinis filtras abzorbuoja energija ir iskire kitas bangas su ilgiu ir dazniu kitu, ir gaunasi tikra balta sviesa ir visikai kitas LCD vaizdas) Tai vat samsunga su 50 coliu , quantum dotais ir HDR 1500 bei Variable Refresh Rate,
      Quick Frame Transport ir Auto Low Latency Mode bei 120hz, uz 1.3 k kas yra du kart pigiau su n kartu didesniu ekranu, plius gausi tv, gausi tikra HDMI suporta, kuris bus 2.1 jai naujas modelis, ko nei vienas munikas neturi ir neturis, galesi pasijunkt xbox one x ir pazaisti red dead redemption 2 ant 4k hdr, ko ant pc nera, nera to geimo nereikalingas ir pc, fortnaita su pbug ir ant mobilniko gerai zaisti.

      • Strelok parašė:

        Didzioji dalis teliku veikia ant 30Hz. IPS 42 inch 4k 60 hz monika pats uz 400 eur paemiau. Daug daugiau isvesties turi opciju negu ant tv. OLED ir taip niekas neperka del nesamoningu kainu ir mazesnio ryskumo lyginant su LED TV. Samsung micro LED manau, isvis OLED isstums is rinkos per ateinancius pora metu.
        Dauguma konsoliu zaidimu gerai veikia per emulatoriu. Ir konsole pirkti, kuri jau visiskai antikvaras, kad kazkoki red dead redemption galetum losti ant 4k upscalo… Ka zinau. O del del mobiles games, tai jie greiciau autistam skirti. Nera ka lyginti pubg ant mobilaus ir pc. Taip pat konsoles jokiu normaliu RTS neturi ir negali tureti del pultelio limitu lyginant su pele ir klaviatura. Dabar kai microsoft zada visu xbox zaidimu palaikyma ant windows tai nematau prasmes pirkti konsoles. Nebent PC pinigu nera.

        • xFiniti64 parašė:

          nu sorry bet ariogala konkreti, koks 30hz? 😀 cia tau ne 2006 metai, koks mikro led 😀 cia dar ole le kaip toli. Isvis apie ka cia rasineji jai uz 400 euru monitori perki, apie oledus, gal nereikia, cia kaip golf 2 vairuotojaij apie bmw m5 pasakoja, bevilstiska sneket, beviltiska. Koks tau antikvaras jai geriausios fizikos, grafikos , daugiausiai parduotas zaidimas, gal paziurek youtubei biski kaip atrodo kaip zaidzesi 😀 Emuletoriai 😀 ahahah. Vaiku darzelis, xbox one x 4k native kapoja. TRuksta ir ziniu, reik is po akmenio lyst, ir biski is ariogalos isvaziuot. Beviltiska diskusija, neverta terliotis, neatrasinek man. https://www.youtube.com/watch?v=Dnzuh6I8gnM&t=8s native 4k https://youtu.be/_mTIPXwcDGQ?t=229

          • Strelok parašė:

            Oled is organine matricja, kuria gaminti be broko yra sudetinga ir kencia nuo burn in efekto jeigu naudosi TV kaip koki wallpaper. Micro LED daug pazangesne technologija, kuri neseniai buvo pristatyta. Kurios pixelius irgi galima isjungti ir backlight neturi.
            Nezinau apie kokias tu ariogalas kalbi. Paziurek is kokiu komponentu tavo tos dieviskos konsoles padarytos. Tai gal nebelyginsi su PC. Nes nera ka lyginti. Geriausios grafikos, fizikos ir t.t. Cia tavo asmenine nuomone ir tiek. geriau metro exodus and PC ir konsoles palygink. Visada kazkokias pievas rasineji ir rasineji. Sunku buna skaityti tavo ka nori pasakyti realiai.

            • xFiniti64 parašė:

              Tai netau rasineju, sunku suprast tai ir neatrasinek. „Paziurek is kokiu komponentu tavo tos dieviskos konsoles padarytos.“ Vienasyk girdaujau kaip darbininkas gincinosi, senyvo amziaus, sako f1 yra GAIDYS nes 1.6 variklis silpnas sudas, pasmane 4 litru audi, tu paziurek i formules vairikli 1.6 ahahahah. Tai tu paziurek i ps4 pro soc kuris turi 2.1 ghz procesoriu tableto ir i zaidimus kaip god of war https://www.youtube.com/watch?v=0HlwTz5x_18 paziurek i https://www.youtube.com/watch?v=0Y8u7MvuArA deja su gtx 1080 ti, nepaciau net 20% tokios grafikos zaidimu. Nes matai as zaidziu zaidimu, ne popieriukus su specifikacijom apie kurias tu pac net nesupranti. Kaip veikia oled, ar busimas micro led as zinau, bet tu nezinai, ir net nezinai nuo kada siekia oled https://www.youtube.com/watch?v=WbRdH3SUELc tai kol micro ledas bus preinamas 😀 , burn in sakai, nu jo vel ta pati dainele as turiu golf2 sneku kaip yra su bmw m5. https://www.youtube.com/watch?v=nOcLasaRCzY kas metus LG vis naujesnius OLED pristato ir rezultatai keiciasi, tiek konsoles tiek apple tv tiek blu ray UHD grotuvai, turi judancius meniu, tiek judancias uzsklandas, zaidime yra judantis UI, viskas dinamiskai padaryta, nets tiek kurejaij zaidimu tiek konsoliu zino, kad ju zaidimus zaidzia ant OLED, priesingai nei pc kur net HDR po sei dienai neveikia kaip prikaluso. „metro exodus and PC ir konsoles palygink“ aha, xbox one X native 4k. https://youtu.be/MW0l-bS2Upo?t=159 bet jis HDR, ir DOLBY ATMOS ko ant pc nera.

              • Strelok parašė:

                HDR yra fluffas visiskas. Dabar visi tv eina su HDR, nes jokio unified definition nera, nuo kada HDR skaitos. Dolby atmos nera ant pc? Tu bent pc turi? Nes atrodo kad kazkoki OLED su xbox paemei ir geros zoles uztraukei.

                • MMM parašė:

                  nu kalbi kaip vaikas koks is penktos klases. Ant PC ar ne ant PC, yra standartas, kiek reikia sviesos ryzkio, kad tas HDR gautusi. Galima matyti ir dalini HDR. Pvz mano telikas turi zonini apsvietima, kur ne remuose apsvietimas, bet uz ekrano zonomis, del to ryzkiai gali plieksti sviesa ten kur reikia ir paduoti DAUG sviesos. Tai gali buti ir monitoriuose, bet ar ju daug tokiu, gal keli yra.

                • xFiniti64 parašė:

                  Pc HDR yra fuflas, nes pc kadangi nera jokiu monitoriu HDR tikru, o kaip minejau panelius gamina vos kelios korporacijos, visi stampuoja offisinius panelius su pribambasais delto ant pc yra https://displayhdr.org/ tuo tarpu ant televizoriu https://www.experienceuhd.com/ kurie naudoja skirtingus standartus kaip https://www.dolby.com/us/en/brands/dolby-vision.html ka tai reiskia, kaip jau minejau apie apsvietima, sitas HDR yra papildomai su metadata ir siuncia kiekvienos scenos tone mepus, ir jai kur yra tarkim saule, televizoriuje yra nebe edge apsvietimas, o per visa https://farm4.staticflickr.com/3905/14896136978_6febc70f05_z.jpg ten apsvieta padidinama iki 1000 nits arba mazinama isgaut tikra juoda, priesingai nei pc monitorius su vesa. Kaip jau minejau ankstesneme poste apie ausus monitoriu uz 3000 euru, jis vienintelis ir turi https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/g-sync-hdr-27-inch-4k-144hz-monitors-available-now/ ir norint ant pc gauti HDR ji galima tik su tuo monitoriumi, nvidios technologija, ir nvidios remtame zaidime, jaigu zaidime kaip metro exidus, jai zaidi batlefylda V jis deja yra su https://www.amd.com/en/technologies/free-sync ir ant nvidios monitoriaus neveikia !!!! Tai vat turiu pc, tik nvidios ! Dabar del dolby atmos, tu nesuvoki kas tai isvis, cia nebe kanalais pastatytas garsas, o materijom. https://www.youtube.com/watch?v=2dNXjKKYdGA cia supazindina, ir jau kaip suprantama garsas materija, kuria siuncia treuHD paketu su metadata (kur jis turi skambeti 3D plokstumoje) i receiveri- procesoriu isorini, kuris jau pagal turima garsekalbiu konfiguracija 3D plokstumoje ji atkuria. Jokiu analoginiu cia neimanoma, viskas galima tik per HDMI 2.0, bet kiekvienas irenginys turi tureti licenzijas https://www.dolby.com/us/en/professional/licensing.html nes yra end to end DRM, ir irenginiai turi sekmingai pasisveikinti, kitaip viskas blokuojama, deja nvidia ir amd nenori papildomai moketi nuo kiekvienos plokstes uz licenzijas, delto dolby atmos tikro nera. Ant pc visi naudoja ausines, tad kurejaij kaip zaidime https://www.youtube.com/watch?v=Acxz3N8FRUo yra Dolby Atmos for headphones kuri stato ant centrinio procesoriaus, ir cia tiesiok eilinis suraundas, kaip razer suraund ar dar koks, cia marketingas, bet ne tikras materijom pastatytas garsas. Taspac yra ir DTS:X kurio updeita xboxas gaus, nes ms perka licenzijas, net 3$ nuo kiekvieno xboxo kainuoja tik uz dolby atmos licenzija, ir iskart didziausiais logotipais sale HDMI jungties yra papuosta konsole.

            • MMM parašė:

              Strelok: tu telikuose visiskai nesigaudai. Nusipirkau brangiausia Sony ne Oled modeli, tad nemazai pasidomejau. Dar viliojo OLED’as labai smarkiai, bet susilaikiau si karta.

        • MMM parašė:

          kas per nesamones „Didzioji dalis teliku veikia ant 30Hz.“ Jau seniai didzioji dalis teliku veikia ant 60Hz. Mano 65 coliu veikia ant 100Hz.

  6. MMM parašė:

    o as manau, kad cia tam, kad kontroliuoti turini, kas instaliuojama. Pvz as turiu susimetes dvi video nuomas, bet ju tiesiogiai atsisiusti ir idiegti neleidzia, reikia per aplinkui. Tad isidiegiau dar diegykle programu, kad nereiktu vis su flasu diegti. Ten libas nemazas programu, ir jas idiegia, net jei telikas pyksta.

    O visokie Netfixai yra labai nepatenkinti, ir nori kad tik ju programas ziuretu. Tad ir atsiranda antivirusines visokios.

    • xFiniti64 parašė:

      Tikrai ne tam, cia kaip newdiamond minejo, uz kiekviena parduota tv su tuo brukalu samsungas gauna pinigu ! Nes yra seniu pirdziu direktoriu kurie mano, kad jai jo logotipa kis visur, paskui ir ant pc pirks ju antivirusine ir offise firmos pirks ju antivirusiniu paketus.

  7. aiwaris parašė:

    siaip koks gi skirtumas kiek hz tv palaiko 30 ar 60 virs 100 nes vistiek visi kanalai eina ant 30hz na siaip kai tv turi daugiau hz aisku gerai gal bus kai iseis next gen konsoles nes is dabar esanciu ju tai nei vienai nera sansu ispirdolint daugiau negu 60fps nesbent su visiskai medine grafika ko tikrai nebus tokiu atveju is tu tv hz nelab ir tera kokios naudos nes vistiek ant jo ciut ne visas turinys eina ant max 60fps na nebet pajungus pc prie tv tai tokiu atveju viskas ok.

    • MMM parašė:

      na tv skirtas ne tik console zaisti, tai dabar ir eina uztat visokie dirbtiniai upscale’ai, kad sudina grafika ant didesnes rezos uztempti. Plius ten atsiranda galimybes dirbtinius frame’us ikisti kad pvz judesys geriau atrodytu.

    • xFiniti64 parašė:

      Pagalvok kam, jai 1 sekunde = 1000 millisecundziu 1000/60=(50/3=16(2/3)=16.6…) vadinas vaizdo velavimas ant 60 hz yra 16.6 mili sekundes, kitaip tarent kuo didesnis daznis tuo per tam tikra cikla yra atnaujinamas vaizdas daugiau kartu, vadinas mazeja laikas tarp atnaujinimo, vadinas greiciau rodo vaizda , maziau veluoja. O kadangi nauji tv turi HDMI 2.1 Auto Low-Latency Mode (ALLM)
      Variable Refresh Rate (VRR)Quick Frame Transport (QFT) Quick Media Switching (QMS), Tai didesnis daznis labai gerai.

      • MMM parašė:

        zodis veluoja cia isvis netinka. Niekas niekur neveluoja. Tiesiog kuo didesnis daznis, tuo mazesni tarpai tarp kadru (pats minejai sita), kitaip tariant tolygesnis vaizdas gaunasi.
        Ir nezinau kurie turi HDMI 2.1, nes cia 2019 metu steandartas, tai tik vienetai is ju turi.

        Realiai tas HDMI 2.1 nieko neturi, tai tiesiog itampos ir pralaidumo klausimas. O jo pralaidumas aukstas, tad galima viska sukisti. Tiesa, ten per driverius gali buti, kad dar visokie controleiriai atitinkamai ta perduota vaizda apdoroja, ir gali reiksti, kad po defaultu tie dekoderiai sudeti. Bet tai nereiskia, kad HDMI 2.0b negali to tureti, bet ten pats gamintojas turetu driveriais ar controleriais pasiruptinti.
        Vo…

      • MMM parašė:

        Ir dar, vien ta jungtis nieko nesako, cia kaip kelias galinti praleisti dideli srauta visokiu masinu. Kazkas tas masinas turi paduoti i ta kelia.

  8. aiwaris parašė:

    na o mp zaidimus zaisti kad ir ant konsoles tai tik viena iseitis pc monitorius vien del input lago mazesnio apie koki bet koks tv gali tik pasvajoti:)

    • MMM parašė:

      Gal taip, gal ne, domejausi, bet vel, labai nuo visokiu opciju priklauso, net vaizda tiek filtru aprodoja, kad jis pagrinde nuo ju. O nuejus i kustom nustatymus, tai zenkliai turi sumazeti.

    • xFiniti64 parašė:

      Dabartinei tv turi Auto Low-Latency Mode (ALLM)ir Quick Frame Transport (QFT) bei 120hz panelius, tai nemtau skirtumu. Pasidomek gal biski, kaip viskas veikia.

      • MMM parašė:

        Around here, we sometimes call this the Large Vertical Total trick, which also has other benefits such as reducing strobe crosstalk.

        ‘s possible to go even further, such as delivering 60Hz refresh cycles in 1/240sec! Basically, a frame-delivery acceleration of 4x factor, for supported platforms.

        HDMI Quick Frame Transport, while specified by HDMI, the fundamental technique also works on DisplayPort and DVI connections, since it’s simply a large blanking interval. A refresh cycle is transmitted faster, with a longer pause between refresh cycles.

        Also, some 240Hz monitors can only scan-out their panels at full velocity (1/240sec). So they have to buffer an incoming slow-scanning 60Hz refresh cycle over the cable, before scanning-out in 1/240sec. By using Quick Frame Transport, you can do realtime concurrent LCD panel scanout in sync with cable scanout, reducing the input lag of 60Hz or 120Hz signals (e.g. XBox One consoles) on a 240Hz displays.

        Ideally, a display has to advertise this feature correctly via the correct EDID/DisplayID info, to inform a computer that it supports a Quick Frame Transport mechanism. However, many existing 144Hz and 240Hz monitors support Custom Resolution Tweaking to create large VBIs, so it would be very easy to add Quick Frame Transport capabilities to these displays, for supported signal sources. Monitor manufacturers should add information to their HDMI EDIDs to include the Quick Frame Transport feature. FreeSync compatible LCDs are relatively easy to make QFT compatible.

        (Currently, most 240Hz monitors are very bad at 60Hz consoles, since they only do bufferless scanout at 240Hz — because they buffer a 60Hz scanout signal and does a full-velocity scanout on 240Hz LCD panels. Unless they’re made to support a Quick Frame Transport at 60Hz with a large Vertical Total of >4000 scanlines for a 1080p signal).

  9. ojojoj parašė:

    Nu papasakok koks tas mazas input lagas ant monitoriu vadinasi.

  10. aiwaris parašė:

    nera net ka cia pasakoti nes tv tikrai jis kosminis palyginus su normaliais monitoriais ir tikrai tai jaciasi kai zaidi ant tv ir moniko nes pvz pas mane jie salia vienas kito buvo sustatyti tai lb lengva buvo migruoti nuo vieno prie kito bet pazaidus prie monitoriaus po to persijungus prie tv tai sunkoka net priprast prie valdymo buvo nes tikrai omg ant kiek jauciamas input lagas ir nesvarbu kad ir ant tv naudotum gaming moda kuris beveik nieko nekeicia plius mp zaidimus ant x1 zaidziau su emuliatorium peles ir klavos kur dar labiau jauciamas input lagas tai ant tv isvis beveik neimanoma buvo zaisti.

    • MMM parašė:

      tai kazkoks tv su Gaming mode turejo didesni input laga nei be jo 🙂 😀 O pagrinde input lagas del visokiu vaizdo apdrojojimu sudu, kuriuos galima rankutemis atjungti (bent pas mane galima).

    • DasMachine parašė:

      Input lag skiriasi tiek telikuose tiek ir monitoriuose

      KD-55XF9005
      1080p @ 60 Hz : 40.9 ms
      1080p @ 60 Hz Outside Game Mode : 103.5 ms
      1440p @ 60 Hz : 23.4 ms
      4k @ 60 Hz : 24.2 ms

      OLED55C8PLA
      1080p @ 60 Hz : 21.1 ms
      1080p @ 60 Hz Outside Game Mode : 50.0 ms
      1440p @ 60 Hz : N/A
      4k @ 60 Hz tft : 21.1 ms

      Dell UP2718Q : 25ms

  11. aiwaris parašė:

    buvau isjunges visus tuos vaizdo pagerinimus kiek tik tai imanoma padaryti bet vistiek tai tiek ir tepadejo palyginus su monitorium tai sp zaidimus zaidziau ant tv o mp zaidimus tai tik ant monitoriaus.

  12. ojojoj parašė:

    Na tai lygini, tai ok, bet tv ar monitoriai visi skirtingi yra. Pvz mano TV testuose rodo toki: 1440p@120 Hz 10.0ms
    O cia testuoja kita tv kaip tu sakai, kad gaming mode isjungta ir neisjungta niekas nesikeicia: https://www.youtube.com/watch?v=RdSdGfmxNms

    • MMM parašė:

      realiai input lagas susideda is keliu daliu: pacios paneles, controlerio, chipo bei efektu uzmautu.

      Tai tie vaizdo efektai uzmauti gali sudaryti didziaja dali velavimo. Cia tas pats kaip gameriai saudyklese nuima visus POST efektus, tai pats telikas dar karta juos deda. Dar karta apdorojoja, turbina ir grazina vaizda. Tad reikia susikurti custom profili, su isjungtais viskuo kas imanoma ir bus dar geresnis Game mode negu koks gamintojo sukurtas, nes kaip jie supranta ta mode, tai ten svarbu kad graziai parsiduotu ir viskas.

  13. aiwaris parašė:

    del custom profiliu tai tikrai pritariu nes ir pats toki naudojau ir jis tikrai buvo veiksmingesnis nes tas gaming mode.

  14. Lets Do parašė:

    kad samsungas gaidys, kuris kisa tik suda, tai seniai aisku, neturiu nei vieno samsung gaminio kuris manes nebutu nuvyles… ssd tik pusetinas, nors ir teko googlinti, kad nefreezintu linux, nors ant kitu kompu nieko nereikejo daryti su kitu firmu ssd ant tu paciu linux versiju… bet lyg nustojo freezinti po siokio tokio pasiknisimo..

    dar maciau kazkas ten svaigo apie xbox.. svaikit toliau zaisdami saudykles be peles… vienintelis dalykas kuris xboxe man patinka, tai kinektas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.